Supermanekenka je novi obraz spomladansko-poletne kolekcije Tom Tailor.

Toni Garrn je med drugim tudi angelček znamke Victoria’s Secret, pred leti pa je srce ukradla znanemu igralcu Leonardu Di Capriu. Prihaja iz istega nemškega mesta kot blagovna znamka Tom Tailor – Hamburga. Leta 2016 je pod svojim imenom ustanovila dobrodelno fundacijo, ki se zavzema za pravice deklet v državah tretjega sveta.

“Želim, da se ženske v tej kolekciji dobro počutijo, so samozavestne in izžarevajo veselje,” je svetlolasa lepotička povedala o svoji kolekciji TONI x TOM. Sodeč po fotografijah nove kolekcije, so pomladno poletni kosi športnega duha, v lanu in organskem bombažu, v beli in svetlo modri barvi, ter tudi črtasti, kar nas spomni na morje in sproščene poletne dni. Spominjajo nas tudi na stare čase, ki so bili bolj umirjeni in manj tempirani. To je tudi glavno sporočilo novega modnega sodelovanja in vrednot Toni Garrn in znane nemške blagovne znamke.

PREBERITE TUDI: PRIMARK prva trgovina v Sloveniji odpira vrata 13. junija

Med modnimi kosi najdemo sproščen pajac s širokimi hlačnicami, ki bo kot popoln za vroče poletne dni in dolgo poletno obleko na zapenjanje, ki pas poudari s pentljo.

PREBERITE TUDI: Kako nositi bela oblačila in s čim jih kombinirati?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj