… vsak po svoji poti. Po predhodnih številnih namigovanjih medijev o njuni zakonski krizi, je novico o težavah v raju dokončno potrdil Katiejin odvetnik Jonathan Wolfe. Par je namreč že kar nekaj časa preživljal narazen, saj je Tom snemal film za filmom in puščal Katie samo z njuno hčerko Suri.

tom_cruise_katie_holmes_divorce

Že v novem stanovanju

Kljub temu, da je Katie vložila zahtevo za razvezo, pa je izvedla še eno pomembno odločitev: s hčerko Suri se je odselila iz njihovega skupnega doma. Preselili sta se v novo trisobno stanovanje, ki naj bi se nahajalo blizu priljubljenih točk 33-letne igralke in njene šestletne hčerke. Prav tako je v bližini novega doma tudi gimnastični studio, kjer Suri obiskuje vadbe. Tom, ki je prejšnji teden praznoval tudi okroglih 50 let, se trenutno nahaja na Islandiji, kjer snema film Oblivion.

Zakaj sta se razšla?

Po poročanju tistih, ki par poznajo, naj bi se Tom in Katie razšla zaradi Tomovih strogih načel scientologije in Katiejinega strahu, da bo v to prisilil tudi Suri. Deklica naj bi bila v letih, ko bi scientologija v njenem življenju želela igrati veliko vlogo, Katie pa tega ni želela, zato jo je pred tem hotela zaščititi. Tudi njen odvetnik je dejal, da so bili in bodo njena glavna skrb vedno Surijini interesi. Tom naj bi bil nad Katiejino zahtevo za razvezo, za katero je kot razlog navedla nepremostljive razlike, zelo žalosten. Katie je hkrati še zaprosila za popolno skrbništvo. Na rokah obeh zvezdnikov pa je bilo še vseeno zaslediti poročni prstan.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj