… plačan model, so, ko je imela 14 let, dejali, da ni dovolj lepa, da bi bila manekenka. "Spominjam se, kako so mi nekateri rekli, da je moj nos prevelik ali da so moje oči premajhne in da nikoli ne bom na naslovnici revije," je povedala v intervjuju za People. "Ni bilo lahko biti star 14 let in prejemati take kritike. Začela sem se počutiti zelo negotovo. Povedala sem svojemu očetu, ki je rekel 'Naslednjič jim povej, 'Ja, imam velik nos in to pride v paketu z veliko osebnostjo'.' V tistem trenutku sem začutila, da če se bom še naprej močno trudila in dajala vse od sebe, se bo vse dobro končalo."


Gisele, stara 14 let

Po 2 letih in kar 42 zavrnitvah v modnih agencijah (ja, prav ste prebrali!), so 16-letnico leta 1998 končno najeli za modno revijo Alexander McQueen in po nekaj mesecih se je pojavila na prvi mednarodni naslovnici britanske izdaje revije Vogue. "Počutila sem se kot da sem bila ob pravem času na pravem kraju," je povedala. "O modi nisem vedela ničesar. Videla sem priložnosti, da potujem po svetu in zaslužim nekaj denarja, s katerim bi lahko tudi pomagala svoji družini doma. Že tako sem se počutila čudno, ker sem bila višja in navidezno starejša od ostalih deklet moje starosti. Vedela sem le to, da hočem dati vse od sebe, da vidim, če mi lahko uspe."


Gisele, stara 16 let

Gisele Bündchen pa je spregovorila tudi o obdobju, ko je postala angelčica za Victoria's Secret in imela razmerje s slavnim Leonardom DiCapriom, kar jo je poneslo na vse naslove revij, ter da je našla način, kako se spopadati s tovrstno izpostavljenostjo. "To mi je prinselo veliko pozornosti, kar je bilo nekaj, kar mi ni bilo všeč. Do tega trenutka se še vedno nisem popolnoma navadila," je priznala supermodelka, ki ji slava očitno ni stopila v glavo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj