Pa ne le to – tudi pokazale so, kar imajo za pokazati (namig: bolj malo je ostalo skritega). Gre za trend, pri katerem se bikini nosi tako, da spodaj izpod zgornjega dela bikinija gledata dojki. Je, precej drzen videz, poimenovan ‘underboob’ (se še spominjate ‘sideboob’, kjer sta dojki delno vidni od strani? Vse kaže, da je dobil konkurenco). In vse kaže, da bo to najbolj popularen in drzen trend poletja 2020.

Seveda pa si lahko kar mislite, katere zvezdnice so najbolj navdušene nad tem videzom – seveda tiste, ki že sicer rade pokažejo svoje čare.

Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Zvezdnica je spodnji del svojega oprsja pokazala v smaragdno zelenem bikiniju znamke Sommer Swim. Medtem, ko je bila doma v karanteni, je objavila vrsto selfijev v komaj obstoječih mikro bikinijih. Posnela jih je na njihovem posestvu v Pensilvaniji. Tokratni videz je dopolnila z zlato uro in ujemajočimi se zlatimi uhani in, začuda, ob objavi fotografije ni pripisala ničesar.

Rita Ora

 

View this post on Instagram

 

Me: hey what you reading? You: ffs

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Tudi Rita Ora rada več pokaže kot skrije in tokrat ni bilo nič drugače. Objavila je selfie v mikro majhnem, olivno-zelenem bikiniju, kjer je opaziti konkretni ‘underboob’, poleg pa pripisala “Jaz: hej, kaj bereš? Vi: za božjo voljo.” Ni kaj, ima kaj pokazati in je kaj videti!

Emily Ratajkowski

 

View this post on Instagram

 

Heatwave ?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

In seveda ne gre brez Emily Ratajkowski, ki je seksi videz predstavila že preteklo leto. Manekenka, ki ima celo lastno linijo kopalk, imenovano Inamorata, pogosto nosi zgornji del bikink, ki jasno kaže njen ‘underboob’. Svoje fotografije v bikinkah najpogosteje dekorira s svojim psom, mešancem z nemškim ovčarjem, Colombom.

Kendall Jenner

 

View this post on Instagram

 

me and this bikini: a love story

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

In, jasno, ne gre brez Kendall. Leta 2019 je bila fotografirana v Sommer Swim “Baroque” bikiniju, ki ima izjemno visok izrez na bokih. Nedavno pa je objavila fotografijo iz lanskega leta kot spomin na lanskoletne poletne počitnice in pripisala: “Jaz in tale bikini: to je ljubezenska zgodba.” In očitno zelo resna, saj se letošnje poletje nadaljuje.

PREBERITE TUDI: Obdobje karantene je postalo obdobje golih zvezdnic

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj