Polna Luna v vodnarju bo v naša življenja prinesla preizkušnjo, da vidimo, koliko smo pravzaprav zrasli in ali smo dejansko pripravljeni na naslednjo stopnjo življenja.

Kaj pomeni polna luna?

Polna luna je čas preroda, poudarja morebitne obremenitve med našim delom in družino ali notranjim in zunanjim življenjem. Pod vplivom polne lune lahko ostanemo še dva tedna.

Kaj prinaša tokratna polna luna?

Danes razmislite o tem, kaj se je dogajalo med vodnarjevo luno januarja 2020, saj se poglavje bliža koncu. Kljub temu da se nekateri v tem času lahko srečajo z zaključki, obstaja tudi upanje za nove (lepše) začetke.

Kaj pomeni polna polna luna v vodnarju za naše odnose, družinsko življenje in osebno rast?

Nobena nagrada ni tako sladka kot tista, ki smo jo morali zaslužiti, kajne? Pravimo, da bi bilo lepo, če bi bilo življenje ali naša pot lažja, toda če bi bila, ali bi res cenili vse kar smo dosegli? Velikokrat potrebujemo trnje v življenju, da cenimo, kako lepe so vrtnice. Ko torej pridemo tja, si vzamemo čas, da se ustavimo in jih občudujemo. Pri tem gre za to, da vemo, kaj imamo, ko imamo, zato bomo naredili vse, da to zaščitimo.

Vodnarjeva polna luna je sama po sebi lepa. Odprta, svobodna, inovativna, ekspanzivna, usmerjena v rast, morda neodvisna, …  Vemo, da gre letos za pregled doma in družine. Resnično najtežji del življenja je kritično gledati nanjo in po potrebi narediti spremembe.

Zahvaljujoč Uranu in Saturnu se nam v nenadnih spremembah obeta strmoglavljenje in trud, da ostanemo zvesti sami sebi. Uran v Biku bo v tem času verjetno prinesel nekaj priložnosti za nepričakovane spremembe; vendar bodo vse za večjo stabilnost in rast, tudi če se najprej ne zdi tako. Na preizkušnji bo naša potrpežljivost. Če boste odprti za nove priložnosti, rast in širitev jih boste dosegli, a le z dovolj prizadevanja.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 3. do 9. avgust 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj