… da jim je uspelo zgraditi občudovanja vredno kariero, saj ti ljudje ne uživajo samo v slavi in denarju, ampak so tudi prepoznali svojo vlogo v svetu in jo obrnili v korist drugih. Njihovo dobro srce je nekaj, kar lahko uporabijo, da spremenijo življenje na bolje.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio ni le igralec, ampak je tudi okoljevarstvenik in velik človekoljub. Leta 1998 je ustanovil funadcijo, namenjeno zagotavljanju trajnostne in srečne prihodnosti našega planeta. Pod njegovim vodstvom je bilo ustanovljenih 200 projektov, podprtih 132 različnih organizacij in kar 50 držav je prejelo pomoč. Sam zatrjuje, da je dosegel veliko stvari in da sreča ni v tem, da bi dosegel bogastvo ali uspeh, ampak da prispevaš k svetu okoli sebe. Njegove besede pa so se skozi leta pokazale za resnične.

Matt Damon

Matt Damon nam je všeč zaradi nasmeška in dobrodelnosti. Njegovo humantirano delo je pohvale vredno. Ustanovil je fundacijo H20, ki izboljšuje življenja ljudi po svetu. Je tudi ambasador pri drugih neprofitnih organizacijah, ki se trudijo izboljšati življenja otrok. Po podatkih naj bi simpatični igralec pomagal že 16 milijonom ljudem.

Ashton Kutcher

Neprofitno organizacijo Thorn sta leta 2012 ustanovila Ashton Kutcher in Demi Moore na podlagi mnenja, da si otroci zaslužijo varnost. Skupaj s podjetjem TED so v letu 2019 za te namene donirali kar 280 milijonov dolarjev. Z razvojem tehnologije želijo izboljšati življenja otrok po celem svetu in ne bodo odnehali, dokler jim ne uspe.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, ki delujejo v dobrodelne namene

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj