… da bi spremenile svojo negotovost. Medtem ko so nekatere med njimi zadovoljne z rezultati, jih je nekaj, ki so obžalovale svoje postopke in so se namesto tega kasneje odločile za naravno staranje.

1. Cameron Diaz

Cameron Diaz je v intervjuju za ET leta 2014 razkrila, da je v preteklosti že poskusila z botulin toksinom, a ji rezultati posega niso bili všeč, saj ni prepoznala svojega novega obraza. Od takrat je Cameron zagovornica naravnega staranja.

2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je že poskusila botulin toksin. Ni proti vsem kozmetičnim posegom in morda bo v prihodnosti poskusila še kakšnega, vendar si nikoli več ne želi delati prej omenjenega. Po besedah ​​Gwyneth je po postopku izgledala “noro”.

3. Jessica Simpson

Jessica Simpson je poskusila s polnili, a je leta 2006 v intervjuju za revijo Glamour povedala, da ji je odleglo, ko so učinki izginili. Ni ji bilo všeč, kako so bile njene ustnice, in postopka v prihodnosti ni želela ponoviti.

4. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis je tako kot mnoge druge igralke v preteklosti eksperimentirala z estetskimi posegi. A priznala je, da noben od njih ni deloval tako, kot je upala. Zato se že od takrat zavzema za graciozno staranje.

PREBERITE TUDI: Pretirane in spodletele lepotne operacije

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj