… da so boljši pred vsemi. Ne marajo, da drugi mislijo, da so neumni, zato se vpričo vseh delajo prepametne. Astrologija lahko človeku pomaga razumeti zapletenost njegove osebnosti, tako da ga analizira z dvanajstimi znaki zodiaka. Zato vam v nadaljevanju predstavljamo horoskopska znamenja, ki so ponavadi pretkana in preveč pametna.

Bik

Delali se bodo, kot da so lastniki sveta. Lahko se obnašajo zelo pametno, vendar gre to pogosto v negativno smer, saj nihče ne ceni njihove pretirane pameti. Včasih lahko zavestno povzročijo, da se oseba počuti slabo.

Dvojčka

Morda ne izgledajo kot takšni, vendar je njihova dvojna osebnost dovolj, da človeka zmede. So zelo pametni in se pretvarjajo, da so zelo razgledane osebe. Sovražijo, ko drugi zasedejo njihovo mesto in so izpuščeni iz soja žarometov.

Tehtnica

Namenoma se obnašajo predrzne, pretkane in preveč pametne, ker ne želijo, da bi jih ljudje imeli radi. Ponavadi se prikazujejo kot osebe, ki jim ljudje ne bi smeli zaupati. Navsezadnje se tehtnice samo poskušajo rešiti pred tem, da bi jim zlomili srce.

Škorpijon

Poskušajo delovati zvito, da bi imeli v določenih situacijah prednost. Ne morejo si privoščiti, da bi bili videti šibki pred drugimi, zato radi ohranijo držo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj