Toda včasih ima obljuba drugačno prednost ali pomen za različne ljudi. Nekateri jo bodo cenili do groba, drugi jo bodo cenili, dokler ne bo prišla naslednja velika stvar. Izbrskali smo 3 znake zodiaka, ki obljubo jemljejo vedno kot sveto in jo bodo izpolnili ne glede na vse.

1. Škorpijon

Znano je, da so škorpijoni osebe z mnogo ponosa in močnim egom, zato boste od njih težko dobili nekaj obljubljeno. Morali boste vložiti veliko prigovarjanja in truda, toda ko vam pritrdijo, storijo vse, kar je v njihovi moči, da obljube uresničijo in ohranijo samospoštovanje nedotaknjeno. Besede jemljejo zelo resno in če kdo krši obljubo, se lahko soočijo z ostro kritiko.

2. Devica

Ljudje, rojeni v devici, so nenehno na robu. Njihovo nevrotično osebnost še naprej vodi tesnoba in nenehno analizirajo vsako situacijo in njen izid. Če obljubijo, da bodo nekaj storili, pomeni, da se niso mudili in so v scenariju izračunali vse svoje možnosti. Obljuba device pomeni, da so bodisi že načrtovali takšno situacijo in je v skladu z njihovim načrtom, ali pa so se odločili, da je ta obljuba najboljša odločitev, ki jo lahko sprejmejo. Držali jo bodo pa zagotovo.

3. Kozorog

Kozorogi imajo zelo dober praktični občutek odgovornosti. To jim preprečuje, da bi obljubljali vse, česar ne morejo razumno dostaviti. Zaradi njihovega praktičnega občutka jim je glavna naloga postaviti svoje dileme in situacije. Če ne delite iste zaveze, bo morda trajalo nekaj časa, da se vrnejo k vaši obljubi, vendar se bodo kljub temu vrnili.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj