To je na kratko izkušnja Dvojčkov. To zračno znamenje, ki ga primerno simbolizirajo nebesni dvojčki, se ukvarja s toliko dejavnostmi, da se je moralo podvojiti. Zaradi dvojnosti, ki je Dvojčkom lastna, jih pogosto predstavljajo kot dvolične.

Igrivi in intelektualno radovedni Dvojčki nenehno žonglirajo z različnimi strastmi, hobiji, karierami in prijateljskimi skupinami. So družabni metulji zodiaka in se lahko z vsakim pogovarjajo o vsem. Najdete jih zunaj med veselimi urami, na večerjah in plesiščih.

Sezona Dvojčkov se začne 21. maja, na dan, ki napoveduje vročino in elektriko poletja. Dvojčki so v skladu s tem odlični pri vodenju sprememb in preobrazbe. So odlični pionirji, ki svojo energijo uporabljajo za vodenje inovativnih ustvarjalnih projektov.

Dvojčki so neustrašni misleci, ki so vedno pripravljeni poskusiti nekaj novega. Toda ko svojo napredno vizijo predstavijo svetu, je najbolje, da se vrnejo k snovanju idej: ta hiperaktivna zračna znamenja imajo namreč kratek razpon pozornosti in so najbolj zadovoljni, kadar lahko tekoče prehajajo od ene ideje k drugi.

Tako Dvojčkom kot Devici vlada Merkur, planet glasnik komunikacije. Kljub skupnemu planetarnemu vladarju pa sta si ti dve znamenji v svojih pristopih nasprotni: Dvojčki izražajo čustva navzven, Device pa jih obdelujejo znotraj sebe. Bližnjice se osredotočajo na rezultate, zato se Dvojčki radi pogovarjajo in pogosto govorijo z rokami (ki so po naključju del telesa, povezan z Dvojčki). Komunikacija je za njih bistvenega pomena, zato potrebujejo tekoče tokove prenosa.

Skoraj tako radi, kot se pogovarjajo v živo, pa tudi pišejo sporočila in tvitajo. Pravzaprav je za zgovorne Dvojčke pogosto še pomembnejše samo izražanje kot pa to, kar dejansko povedo – in ne smejo pozabiti, da morajo biti pri svojih besedah premišljeni.

Še ena neverjetna lastnost Dvojčkov je, da se ti naravni kameleoni lahko hitro opomorejo tudi od najbolj sramotnih trenutkov. Bližnjice se gibljejo prehitro, da bi se ukvarjali s spodrsljaji: preprosto gredo naprej.

PREBERITE TUDI: Pozitivne lastnosti ljudi, rojenih v znaku tehtnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj