Tisti, ki vara, ima v žepu kup izgovorov, s katerimi se izgovarja, ko se mora soočiti s partnerjem. Vendar pa je nekaj zelo pogostih, ki so pred našimi očmi in jih še vedno ne vidimo. Zato vam predstavljamo nekaj zelo pogostih izgovorov za varanje, ki si jih moški izmislijo.


Izgovori za “delo”

Dame, kolikokrat je vaš moški kot izgovor uporabil nujno službo? Verjetno velikokrat. Če je vaš moški precej pogosto hodil na službene izlete, tudi ob nenavadnih urah, jih čaka nekdo drug. Moškim je všeč, da partnerji ne morejo veliko dvomiti, ko gre za njihovo pisarno in službo, ker ne vedo, kaj se v resnici dogaja.

S fanti ven

Moški se radi preživijo čas s prijatelji v bližnjem lokalu ali celo na manjšem srečanju. Vendar obstaja velika verjetnost, da je ponoči zunaj s kom drugim, namesto da bi šel s prijatelji. Če se to res velikokrat dogaja, potem se dogaja nekaj sumljivega.

Velikokrat se prepira brez razloga

Najboljši način, da zahtevate nekaj prostora in se odpravite na srečanje s kom drugim, je začetek prepira. Idealno potem odvihrajo ven, da si zbistrijo misli.

Prijatelj zboli

Je mož vašega prijatelja ves čas bolan? Verjetno ni, razen če gre za zelo resno težavo, ki se je tudi vi zavedate.

Razvijanje novega hobija ali zanimanja

Če se partner kar naenkrat začne ukvarjati z novim hobijem in preživi veliko časa zanj, potem tukaj nekaj smrdi.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš moški nezrel (moški-otrok)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj