Lisa Marie Presley je zadnji dve objavi na svojem Instagramu posvetila svojemu pokojnemu sinu Benjaminu Keoughu.

V svoji zadnji objavi na Instagramu pred svojo smrtjo je pevka in avtorica pesmi delila posnetek zaslona eseja o žalovanju, ki ga je napisala za revijo People. Povedala je, da jo je sinova smrt uničila.

 

“Pozdravljeni. V počastitev nacionalnega dneva ozaveščanja o žalovanju sem napisala esej o žalovanju, ki je bil danes objavljen na @people. Mislila sem, da ga bom objavila tukaj v upanju, da bo vsakomur, ki mora slišati vse to, na kakršen koli način pomagal,” je zapisala v podpisu objave z dne 30. avgusta.

Objava na Instagramu vključuje fotografijo Lise Marie, ki sedi na kavču, medtem ko je z glavo naslonjena na Keoughovo, ki je 12. julija 2020 pri 27 letih naredil samomor.

V objavi je sledilce povabila, naj preberejo esej, v katerem je odkrito spregovorila o žalovanju in smrti ter izrazila, da je to “del življenja”.

Hči Elvisa in Priscille Presley je z lastnimi besedami zapisala: “Smrt je del življenja, če nam je to všeč ali ne – in žalovanje prav tako. O tej temi se je treba še veliko naučiti in razumeti, a tukaj je nekaj, kar vem do zdaj: ena je ta, da se žalovanje v nobenem smislu ne ustavi ali izgine, ko mine leto ali več let po izgubi.”

 

Ko se je posvetila lastni izkušnji po smrti sina, je dodala: “Žalovanje je nekaj, kar boš moral nositi s seboj do konca življenja, kljub temu, kar nekateri ljudje ali naša kultura želijo, da bi verjeli. Tega ne moreš ‘preboleti’, ne moreš ‘iti naprej’, pika.”

Mesec dni pred to objavo je delila še en ganljiv poklon svojemu sinu s fotografijo njunih stopal, ki počivajo na stolu, ko sta pokazala svoji identični tetovaži.

V objavi z 12. julija je pojasnila, da sta si dala narediti enaki tetovaži pred nekaj leti na materinski dan.

PREBERITE TUDI: Nenadoma in nepričakovano je umrla Lisa Marie Presley

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj