… da svoje življenje gledamo skozi lečo samoizboljšanja. Vendar pa bo prihajajoča polna luna, v sredo, 2. septembra 2020, zasijala skozi eterično in čustveno znamenje rib – in nas potegnila k izboljšanju intuicije ter se osredotočila predvsem na naša čustva. Še posebej bo ‘prizadela’ 3 znake zodiaka in v njih vzbudila vihar čustev.

Devica

Ta polna luna je namenjena odnosom. Devica, zdaj se učite, kako z nekom zgraditi nekaj, čemur je vredno nameniti svoj čas in energijo. Ljubezen je zdaj v ospredju vaših misli. Vaš um je seveda analitičen, vendar ne pozabite, da ne morete vedno ovrednotiti načina, ki ga imate radi. Medtem ko se čustveno odpravite na potovanje in postavljate svoje srce na plano, ste morda preplašeni, vendar bo vredno.

Strelec

Če bežite pred svojimi občutki ali spomini, ne boste naredili nič dobrega. Vaš osebni svet se spreminja, premaknite se k novostim. Če dovolite, lahko ta polna luna osvetli nekatere ključne točke tega, kdo ste. Čeprav ste nebesno znamenje, ki hrepeni po spremembah in pustolovščinah, je težko osvetliti svoje refleksije v življenju. Ponovno preučite svoje osebne temelje in po potrebi spremenite določene lastnosti. Pred vami so nova obzorja.

Ribi

Ko bo polna luna v vsej svoji moči, se lahko ribe počutite zelo močno – in morda se boste težko izrazili, ne da bi stvari jemali osebno. Vaša čustva so zdaj povečana, zaradi česar se počutite izjemno občutljive. Če čutite, da vas je zaneslo, poskusite meditirati, da se prizemljite ali zapisujete svoja čustva v dnevnik – če boste imeli vse zapisano, boste lažje pristopili k stvarem.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 31. avgust do 6. september 2020

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj