Moški že stoletja ugotavljajo, kaj je tisto, kar je za ženske na njih privlačno. Odgovori so bili vedno različni: dober videz, denar, uspešnost, ugled, šarm, karizma, dober značaj, …Ampak v resnici naj bi bile tile trije dejavniki ključni. Kaj ženske v resnici privlači?

PREBERITE TUDI: Ženske, moški in ocenjevanje privlačnosti


Dober smisel za humor

Ženske privlači, če ima moški dober smisel za humor. To je verjetno zato, ker to podzavestno pripisujemo in povezujemo z ustvarjalnostjo in inteligenco. Smisel za humor nam da znak, da je oseba sposobna doseči velik uspeh, poleg tega pa zaradi smisla za humor osebi pripišemo večjo privlačnost in s tem smatramo, da je oseba privlačna tudi drugim, kar ženskam poviša zanimanje za moškega. In kdo si ne bi želel partnerja, ki vedno zna spraviti v smeh?

Dobro pripovedovanje zgodb

Mnogo žensk občuduje moške, ki znajo dobro, zabavno in doživeto pripovedovati zgodbe. Če ima moški to sposobnost, ga bo ženska videla v mnogo boljši luči; zdel se ji bo bolj privlačen in podzavestno bo to povezala z visokim družbenim položajem, sposobnostjo vplivanja na druge in pridobivanjem materialnih dobrin.

Nesebičnost

Ženske občudujejo moške, ki so radodarni in niso sebični. Mnogo žensk je mnenja, da raje izberejo nesebičnega moškega kot pa moškega, ki dobro izgleda. Radodarnost je vrlina, zaradi katere je človek drugim bolj privlačen.

PREBERITE TUDI: Moški, glejte žalostno, ženske, smejte se!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj