Vprašajte moške in verjetno vam bodo odgovorili, da je valentinovo nekaj najhujšega. Ta praznik obstaja samo zato, ker se ljudje zelo radi pritožujejo nad njim – in če ga ne bi bilo, v bistvu ne bi imeli ničesar, kar bi razbilo dolgočasno hladno monotonost, ki prevladuje v februarju.

Torej, da se vrnemo na darila. Moški ne potrebujejo srčkov, čokoladnih bombonjer, vrtnic, ljubkih medvedkov, ljubezenskih pisem … Saj bo rekel, da je lepo in se zahvalil, ampak tega res ne potrebuje. Na priznanem spletnem portalu so moške vprašali, kaj si vendarle želijo za valentinovo, odgovori pa vas znajo presenetiti.

1. Darilna kartica

Največ moških je izrazilo željo, da si za valentinovo želijo darilno kartico za svojo najljubšo trgovino. Ni vam potrebno zapraviti celega premoženja, že samo dejstvo, da veste, katera je njegova najljubša trgovina bo zadostovalo.

2. Pivo in mir

Darilni kartici je sledilo valentinovo brez obdarovanja. Veliko moškim je namreč ta praznik v breme in vse kar si želijo, je zvečer spiti pivo in počivati.

3. Večer v dvoje na samem

Precej veliko število moških si za valentinovo želi romantičnega večera v dvoje z okusno večerjo, na samem, brez stresa.

4. Drugo

Nekaj jih je izrazilo željo po novih spodnjicah, nogavicah, računalniških igricah, dobrem viskiju, spolnih odnosih, spolnih igračkah, novih supergah, slušalkah itd.

PREBERITE TUDI: Valentinovo – dan za majhne pozornosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj