… tudi zapustile kopalnico in odšle v službo po opravkih. Pričeska, ki jo večina dojema in se je poslužuje kot 'za doma', šport in vroče poletne dni, je namreč postala tako velik hit, da smo jo lahko opazili celo na vrsti zvezdnic in manekenk – in to ne za vsak dan ampak celo na rdeči preprogi.

Tako je Rooney Mara nosila figo, speto na vrhu glave na prireditvi MoMa Film Benefit, videz pa je dopolnila z rubinasto rdečo šminko. Na istem dogodku se je s figo pojavila tudi Diane Kruger, ki je izbrala mehkejši videz: polovico las je imela spetih v figi, spodnji del zadaj pa spuščene.

Kendall Jenner je izbrala podobno pričesko za zabavo po modni reviji Victoria's Secret – figa na vrhu, ostali ljudje spuščeni.

Miranda Kerr je nosila figo, tesno speto na vrhu, ki se izvrstno poda k videzu uglajenega mestnega dekleta. Za popoln videz je dodala živahno rdečo šminko.

S(m)o se naveličale padajočih kodrov in bomo odslej nosile fige? Kako ti je všeč takšna frizura, bi jo nosila za ven ali je izključno za doma in rekreacijo?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj