Eden najboljših voznikov F1 v zgodovini, Michael Schumacher, je decembra 2013 doživel smučarsko nesrečo, zaradi katere je bil šest mesecev v komi in od takrat ni bil več viden v javnosti, o njegovem zdravju pa je zelo malo znanega.

Na Netflix je končno prispel dolgo pričakovani dokumentarec ‘Michel Schumacher’ in vzbudil zanimanje tako oboževalcev formule 1 kot širše javnosti. V vseh teh letih se je veliko pisalo o njegovi ženi Corinni, ki nastopa tudi v novem dokumentarnem filmu. “Skupaj živimo v našem domu, izvajamo terapije, naredimo vse, da bi Michaelu postalo bolje in da bi začutili solidarnost naše družine. Tega Michaela pogrešam vsak dan in ne samo njega, pogrešam otroke, družino, očeta, vse okoli njega. Toda Michael je tam, drugačen, vendar je tam in to nam vsem daje moč,” je Corinna povedala v dokumentarnem filmu.

Čeprav jo večina šteje za močno in neverjetno žensko, ki že leta dela vse, da bi svojega moža ohranila v soldinem stanju, je imel konec leta 2020, kmalu po sedmi obletnici nesreče, Schumacherjev nekdanji menedžer Willi Weber drugačen pogled. Napadel jo je, ker je Michaela skrivala pred svetom in ni dala nobenih podatkov o njegovem zdravju. Namigoval je celo, da namerno nekaj prikriva in ne želi, da bi ljudje izvedeli resnico. “Pogosto pomislim na Michaela. Toliko let je minilo, a še vedno se ne ustavim. Ljubim in spoštujem njegovo družino, vendar želim vedeti, kaj se mu je zgodilo. Rad bi mu stisnil roko, se dotaknil njegovega obraza. Žal Corinna tega ne dovoli. Samo nekaterim,” je lani dejal Weber.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj