Poleg hlajenja podočnjakov, da uplahnejo, in uporabe te neverjetne zvezdniške skrivnosti, obstaja tudi izjemno enostaven in hiter način, ki lahko v nekaj sekundah skrije videz utrujenih oči.

Spoznajte svetlo kremno črtalo za oči, skrivnostni prijem umetnikov ličenja, ki ga uporabljajo najbolj posnemane zvezdnice, od Amal Clooney do Kendall Jenner.

“Najhitrejši način, kako polepšati in navidezno osvežiti utrujene oči, je ta, da vodno linijo očesa posvetlite s svetlim svinčnikom,” potrjuje Nikki Wolff, ki dela s številnimi slavnimi strankami. “Namesto belega odtenka raje izberem svetlo kožno, saj je tako učinek veliko bolj naraven. Mehkoba svetle kožne pomaga prekriti rdečico, ki se pogosto pojavi na vodni liniji, oči pa so tako videti bolj sveže, svetlejše in tudi nekoliko večje. To je trik, ki se ga sama zelo pogosto poslužujem pri svojih strankah.”

Ta zelo preprost trik, ki ga drugi ljudje komaj opazijo, pomaga tudi poudariti barvo oči in vse druge barve, uporabljene okoli oči. Wolffova ga pogosto uporablja v kombinaciji z barvitimi senčili za oči: npr. pri Hailey Bieber, ki ima smaragdno zelene oči, ga zato, da bi zagotovila kontrast in hkrati polepšala oči.

“Še en trik, ki ga rada uporabljam, pa je ta, da zgornjo vodno linijo in zunanji rob očesa oblikujem s temnim svinčnikom, nato pa vodno linijo in notranji rob očesa oblikujem s svetlim kolom,” dodaja. “To pomaga ustvariti privzdignjeno obliko oči.”

PREBERITE TUDI: Trend: Douyin makeup je navdušil družbena omrežja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj