Jennifer Aniston, ki je vsem bolj znana po svoji vlogi Rachel Green v kultni seriji ‘Prijatelji’, je razkrila, s čim si je služila denar, preden je uspela kot igralka.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston razglasili za najbolj seksi žensko

Jennifer je zelo zgodaj zapustila dom, saj se je želela osamosvojiti. Najprej je delala kot frizerka, za pičlih 10 dolarjev je strigla dijake in svojega očeta, ki je kasneje priznal, da je bilo striženje polomija. Preizkusila se je tudi v telefonski prodaji, a precej neuspešno. Več let pa je delala tudi kot natakarica v newyorških kavarnah. Poleg strežbe je tudi igrala, a so vse TV serije v katerih je zaigrala bile prava polomija.

Leta 1994 se ji je le pokazala sreča, saj je v seriji ‘Prijatelji’ dobila vlogo raztresene in razvajene natakarice, ki je počasi gradila svojo kariero. Za vlogo je prejela Emmy-a in Zlati globus. Od takrat je ena izmed najbolje plačanih hollywoodskih igralk. Čeprav ima zvezdnica uspešno kariero, je malo manj uspešna na ljubezenskem področju. Za sabo ima namreč dva propadla zakona, trenutno pa je uradno samska.

PREBERITE TUDI: 4 koraki do popolnega čopa Jennifer Aniston

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj