Victoria Beckham je na svojem Instagram profilu v tem času delila kar nekaj slik iz modne revije, a najbolj je navdušila prav ta, ki dokazuje, kako močno jo podpira njena družina: mož David in otroci Romeo, Cruz in Harper.

PREBERITE TUDI: Victoria Beckham razkrila, kako jima z Davidom uspeva ohranjati srečen zakon

Manjkal pa je le sin Brooklyn. Očitno za vsako uspešno žensko pravzaprav stoji zelo podpirajoča družina. ‘Selfieja’ z revije s svojimi tremi otroci je na Instagramu objavil tudi David in moramo priznati, da so zelo lepa in ljubeča družina.

Sicer pa je Victoria Beckham zadnje čase skupaj z bivšimi ‘spajsicami’ dvigala prah, ko so se pojavila ugibanja, ali se bo skupina zopet združila ali vsaj nastopila. Po tem, ko se bivše članice dekliške glasbene zasedbe Spice Girls objavile skunpo fotografijo, je svet ponorel, saj so bili prepričani, da je to namig, da bo skupina zopet nastopila. Victoria pa je prav na omenjeni modni reviji novinarjem povedala, da se Spice girls ne bodo združile in s tem zrušila upe in strla srce mnogim oboževalcem po svetu.

Povedala je tudi, da je pogosto v stiku z vsemi dekleti, a da so se tokrat uspele zbrati vse skupaj. Imele so le zabavno druženje ob kosilu, kjer so obujale dobre spomine in nabirale ideje, ki pa niso vključevale svetovne turneje. Morda pa so se spomnile česa drugega in jih bomo vseeno lahko zopet videli skupaj.

PREBERITE TUDI: Zato ne boš nikoli izgledala kot Beyonce

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj