… pa tudi zapletov. In vse kaže, da je pri prihajajočem filmu Ocean's Eight popolnoma enako. In katera slavna imena oz. obraze bomo lahko občudovali v franšizi?

Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway in Helena Bonham Carter so tiste, ki se bodo pridružile Sandri Bullock v popolnoma ženskem remaku trilogije Ocean's Eleven, poroča Entertainment Weekly.  Sandra je bila že potrjena, ko so film naznanili oktoibra lani, nekaj pa se je šušljalo tudi o  tem, da je bila vloga ponujena Jennifer Lawrence, ki pa jo je morala zavrniti zaradi snemanja drugih filmov.

Helena Bonham Carter je že pred nekaj meseci namignila, da je v dogovarjanju glede svoje vloge v filmu in hkrati izrazila navdušenje nad scenarijem Olivie Milch: "Scenarij je res dober, a še vedno ne vem, če bom nastopila v filmu. A res je izreden scenarij in krasen za ženske. Za umreti smešen."

Film bo režiral Gary Ross in produciral Steven Soderbergh, ki je režiral slavno trilogijo Ocean's Eleven, v kateri prvem delu sta leta 2001 zaigrala George Clooney in Brad Pitt. Podrobnosti glede vlog so zaenkrat še skrivnost, snemanje pa naj bi se začelo oktobra letos.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj