… iskanju in izbiri posvetijo veliko časa. V ta namen si mnoge odprejo seznam na Pinterestu, kamor shranjujejo najlepše obleke. In katera obleka je med trenutnimi bodočimi nevestami najbolj priljubljena?

Gre za obleko avstralske poročne modne znamke Grace Loves Lace z imenom 'Hollie', ki so jo bodoče neveste shranile kar 2,5-milijonkrat. Gre za čipkasto obleko s tankimi 'špageti' naramnicami in prosto padajočimi trakovi iz šifona. Ustanoviteljica in kreativna direktorica Megan Ziems je z znamko Grace Loves Lace začela, ker sama ni mogla najti obleke, ki bi ji bila zares všeč. Večina njenih kreacij temelji na čipkah, naprodaj pa so na njeni spletni strani in na Etsy.

Seveda je bila posledica uspeha na Pinterestu ta, da je obleka že razprodana, a če bi jo imele, brez panike – na voljo je še druga verzija z imenom 'Hollie 2.0', ki stane 1,870 ameriških dolarjev. Za razliko od prvotne verzije ima spredaj razporek in čipkasto plast krila – a če bi jo imele, pohitite, saj se tudi ta izjemno hitro prodaja – nanjo namreč čaka že preko 700 bodočih nevest. Originalna Hollie obleka je nastala že leta 2013, ljubiteljica znamke pa je menda sama Margot Robbie.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj