Princesa Kate Middleton ob koncu dneva za čiščenje obraza uporablja ta izdelek – in koristi uporabe so številne.

Čeprav mnogi mislijo, da člani kraljeve družine nič ne delajo, je Kate izjemno zaposlena mama treh otrok. Vendar je princesa Kate vedno, ko jo vidimo, videti popolnoma brezhibno – njena koža pa je sijoča in brez znakov staranja. Le kako ji to uspeva?

Gotovo gre dobršen del zasluge zdravi prehrani in veliko gibanja, vendar ima vojvodinja pri svojem lepotnem režimu eno majhno skrivnost, ki jo lahko uporabi prav vsakdo s kakršnim koli tipom kože.

In kar je pri tem najboljše? Da je ta kos skorajda smešno poceni, pa tudi časa vam ne bo vzel veliko. Vse, kar morate storiti, je to, da si kupite frotirasto brisačko za obraz!

Da, to je res vse. Valižanska princesa naj bi si ob koncu dneva očistila obraz s frotirasto brisačko, s katero odstrani popolnoma vse sledi ličil in odmrle kožne celice, pravijo notranji viri.

Tudi mnogi strokovnjaki potrjujejo, da je to najboljši način za odstranjevanje ličil in umazanije s kože ter hkrati nežen piling, ki je veliko boljši od vseh motoriziranih čistilnih krtačk in podobnih naprav – predvsem pa veliko boljši, kot če uporabimo samo roke.

Kakšne so koristi uporabe krpic za obraz?

Katere koristi lahko pričakujete? Na prvem mestu čistejšo kožo – krpica bo umazanijo s kože prevzela na svojo površino veliko bolje kot zgolj roka in tekoča voda. Čaka vas tudi bolj sijoča koža, saj bo frotir z obraza nežno odluščil odmrle celice.

Če ste nagnjeni k izbruhom nečistoč, vam lahko krpa (ki je lahko tudi iz mikrovlaken) resnično pomaga – zaradi nežnega vsakodnevnega pilinga se pore manj mašijo, koža pa je tako čistejša. Poskusite za en mesec in stavimo, da boste navdušeni!

Že uporabljate ali boste preizkusile?

PREBERITE TUDI: Spoznajte 7 lepotnih izdelkov, ki jih obožuje vojvodinja Kate Middleton

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj