Medtem, ko sta bili preteklo leto zmagovalni poletni obleki, ki sta zasloveli viralno, Ganni obleka živo zelene barve in Zara obleka s pikami, ki je imela celo svojo Instagram stran.

Tudi letos je zmagovalna obleka sicer živahne zelene barve, je pa zato model veliko lepši. Tako je s pomočjo Instagrama ponovno zaslovela obleka poletja, ki je tokrat od modne hiše House of Sunny. Gre za obleko z zanimivim vrtinčastim vzorcem in nepričakovanimi ovalnimi izrezi na hrbtu.

????? @houseofsunny

A post shared by Cansu Akın (@cansuakinn) on

Da je postala nesporna zmagovalka, je v nedeljo, 26. julija, poskrbela Kendal Jenner, ki je objavila svojo nadvse šik fotografijo. Na njej sedi ob morju v omenjeni zeleni poletni obleki, slamnikom s širokimi krajci in želvovinastimi sončnimi očali in prav damsko sreba koktajl. Nič čudnega, da je dobila toliko všečkov!

Obleka je bila sicer že dvakrat razprodana, trenutno pa pri House of Sunny zbirajo prednaročila za tretjo serijo. Obleka je dobila navdih v slikah Davida Hockneya. “Dobili smo velik navdih pri Hockneyu in njegovemu načinu življenja,” je povedala ustanoviteljica modne hiše, Sunny Williams. “Želeli smo zagotoviti, da bi bila tkanina izjemno lahka in da je zelo lahka. Ustvarili smo jo v lastni hiši, da bi ponazorili eskapizem in naravo.”

& other 3?

A post shared by Ella Karberg Simonsen ⛵️?? (@ellakarberg) on

Ni kaj, dobro jim je uspelo! Sicer pa sta oboževalki modne hiše House of Sunny, ki slovi po poustvarjanju mode sedemdesetih ter lahkih, pisanih in zračnih pleteninah tudi Bella Hadid in Dua Lipa.

PREBERITE TUDI: Trend poletja 2020: kvadratni izrezi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj