Zrelost, čustvena stabilnost in modrost so med najpogostejšimi stvarmi, ki jih ženske iščejo pri moških. In ravno zaradi tega se večina odloča za moške, ki so nekoliko starejši. Z vami bi radi delili zelo zanimivo anketo s spletnega portala Reddit, ki kaže, da večina žensk misli, da je njihov popoln partner 6 let starejši od njih. Zakaj?

Vsi smo že slišali, da nekatere ženske raje hodijo s starejšimi moškimi, kaj točno pa so razlogi za to? Nekateri lahko takšnemu razmerju dodajo negativne stereotipe ali stigme, vendar se izkaže, da pri mnogih parih sploh ne gre za to.

Kaj so torej pravi razlogi?

Na spletnem portalu Reddit so ženske odgovarjale, zakaj je idealen partner ravno 6 let starejši. Nič več in nič manj. Odgovori vas ne bodo presenetili.

  • So veliko bolj neposredni, zato je zelo malo manipulacije, če sploh.
  • Stabilnost. Zrelost. Modrost.
  • Vedo, kaj hočejo.
  • Preprosto zato, ker so bolj zreli. Oni (ne vsi) se do vas obnašajo spoštljivo, se pogovarjajo, poslušajo, delijo z vami svoje misli in imajo v življenju veliko več izkušenj.
  • Ponavadi so bolj zreli, razgledani in vedo, kaj hočejo v življenju. Prav tako pogosteje iščejo predano zvezo, kar si tudi želim.
  • Lepo je, da ljudje, ki so bolj urejeni v svojem življenju, bolj jasno vedo, kaj želijo za svojo prihodnost. Običajno imajo več neodvisnosti. Tudi če fant doseže določeno starost, ne da bi se naučil nekaterih osnovnih veščin preživetja, ne želim biti z njimi.

Idealna starostna razlika v zvezi je 6 let (moški starejši)

V nekaterih romantičnih filmih lahko pogosto opazimo znatne razlike v starosti, resnica pa je, da idealna starostna razlika v zvezi ni tako velika. Glede na nedavno študijo, je idealna starostna razlika med moškim in žensko 6 let – moški mora biti starejši.

Ugotovitve so pokazale, da ženske najbolj privlačijo moški, ki so 6 let starejši od njih. Po besedah Brandona Wadea, raziskovalca, ženske običajno dozorijo hitreje kot moški. Iz tega razloga večina žensk ne mara hoditi z moškimi njihove starosti ali mlajšimi od njih. Dodal je tudi, da poleg 6-letne razlike ženske na splošno raje hodijo z moškimi, ki so starejši od 10 let.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj