Pevkino življenje z osebnim trenerjem ter hčerkama Frankie in Sunny je polno “nenehnega smeha in toliko ljubezni”, pravi.

Casandra “Cassie” Ventura ostaja trdna, saj poskuša živeti svoje najboljše življenje sredi nenehnega omenjanja medijev in pravne drame nekdanjega fanta Seana “Diddyja” Combsa, ki jo je brutalno pretepal, spolno zlorabljal in jo silil celo v spolne odnose z drugimi moškimi.

Medtem ko se 54-letni Combs spopada s posledicami nedavno objavljenega posnetka hotelskega videa, se pevka osredotoča na družino.

Potem, ko se je 37-letna Cassie leta 2018 po devetih letih zmenkov razšla s Combsom, je našla ljubezen svojega življenja, ki je danes njen mož: osebnega trenerja Alexa Finea. Par se je oročil avgusta 2019 na intimni slovesnosti v Malibuju, kmalu zatem pa sta dobila dve hčerki, štiriletno Frankie in triletno Sunny, ter psa French Frya.

Od takrat pevka prek družbenih omrežij dokumentira svojo in Alexovo romanco ter njuno življenje štiričlanske družine, ki je polno “nenehnega smeha in toliko ljubezni”.

Marca, nekaj mesecev po poravnavi, je Cassie delila objavo, v kateri je praznovala Fineov 31. rojstni dan in zapisala, da “dobesedno ni lepšega življenja od tega, da ga preživljam s svojimi tremi najboljšimi prijatelji,” s čimer je ponovila izjavo osebnega trenerja za 30. rojstni dan, da si “ne more predstavljati boljšega življenja, kot je moje lastno”.

“Vsak dan se moram uščipniti,” je dodala. “Ljubim te iz vsega srca, do lune in nazaj, za vse večne čase. Vse najboljše, Alex! Za vedno imaš moje srce.”

Nekaj mesecev prej, avgusta 2023, je z drugim ljubečim sporočilom osebnemu trenerju proslavila drugačen mejnik četrto obletnico poroke.

“Z enodnevno zamudo, vendar sem morala poskrbeti, da temu moškemu pokažem VSO LJUBEZEN! Mojemu možu! Srečno četrto obletnico mojemu najboljšemu prijatelju,” je zapisala glasbenica. “Na tem svetu ni nikogar, kot si ti. Imaš največje srce in najboljši smisel za humor, tvoja radovednost glede življenja me še vedno preseneča in mi vsak dan ogreje srce. S časom sem vedno bolj zaljubljena vate in ne bi si želela, da bi bilo drugače.”

“Najpomembnejše od vsega,” je nadaljevala, “si edina oseba, ki me lahko dejansko spravi v smeh, dokler se ne polulam – to pove veliko. Hvala, ker me imaš tako rad, kot me imaš. TAKO ZELO TE LJUBIM!!!”

Cassie na družbenih omrežjih pogosto hvali tudi Fineovo vzgojo in deli vpogled v njegove očetovske dolžnosti do hčera, ki vključujejo vse od oblačenja v obleke princesk in plesnih zabav Spice Girls do tečajev drsanja in tropskih družinskih počitnic.

Ob njegovem rojstnem dnevu leta 2022 je pevka povedala: “Dobesedno ni lepšega kot videti, kako se igraš, lakiraš nohte, gradiš dirkališča za Nascar, plešeš, nosiš Frankijino obleko za kraljice, ko reče – ‘Očka, kraljica’, bereš, učiš, ljubiš in skrbiš za naše otroke tako, kot to počneš ti.”

“To, da sem se lahko vsako jutro zbudila s teboj in te opazovala, kako postajaš NAJBOLJ neverjeten oče, je ena mojih največjih radosti v življenju,” je takrat zapisala in dodala: “Dobesedno ni nikogar na svetu, s katerim bi raje krmarila skozi to noro življenje.”

Tudi Fine ji je vrnil pohvale in na materinski dan leta 2024 zapisal, da je pevka “najboljša mama najinima malčicama.”

Konec prejšnjega tedna je Fine po razkritju videoposnetka nadzorne kamere v hotelu iz leta 2016 stopil v bran svoji ženi in zapisal: “Moški, ki pretepajo ženske, niso moški. Moški, ki to omogočajo in ščitijo te ljudi, niso moški. Kot moški nasilja nad ženskami ne bi smeli dovoljevati, zato preverite svoje brate, prijatelje in družino. Naše hčere, sestre, matere in žene bi se morale počutiti zaščitene in ljubljene. Ženske v svojem življenju imejte v največjem spoštovanju. Moški, ki prizadenejo ženske, sovražijo ženske.”

Nadaljeval je: “Vsem, ki so preživele nasilje: naj poiščejo moške in ženske, ki pomagajo in ljubijo. Vsem preživelim: vaše zgodbe so resnične in ljudje vam verjamejo. Vsem preživelim: niste same in obstajajo moški in ženske, ki le za vaše dobro počutje in varnost. Želimo si, da bi vam uspelo in da bi cvetele. Vsem ženskam in otrokom: žal mi je, da živite v svetu, v katerem niste zaščiteni in se ne počutite enakopravni. Svoje hčere želim vzgajati v svetu, v katerem so varne in ljubljene.”

PREBERITE TUDI: Nadzorni videoposnetek hotela pokazal slavnega rapperja, kako brutalno pretepa svoje dekle

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj