Države, ki so se uvrstile na vrh seznama, niso presenetile, saj so že od nekdaj znane kot priljubljene turistične destinacije. Predstavljamo vam 10 najlepših destinacij na svetu, ki jih je vredno obiskati po mnenju bralcev revije in dodajamo kratek opis. Žal se tudi tokrat Slovenije ni uvrstila med njih.

Čile

Čile so izjemno razgibana država, imajo vse od neverjetne vročine, do hudega mraza v čilski Patagoniji.

Filipini

Filipini so tropski raj na Zemlji. Država, ki je sestavljena iz več kot 7000 otočkov, ima čudovito naravo, rajske plaže in toplo podnebje.

Grčija

Grčija je država z več kot 6.000 otoki, ki ponujajo čudovite razglede, kristalno čisto morje in raznolik ekosistem. Kulturna dediščina in arhitektura države je izjemna in ob obisku zagotovo ne boste razočarani.

Hrvaška

Hrvaška ponuja izjemno veliko raznolikosti na malem območju, je znana po čudovitih plažah in prijaznih domačinih, zato jo turisti radi obiščejo.

Južna Afrika

Južna Afrika je poznana po izjemni raznolikosti in privlačnosti. Obiščete lahko klasičen safari, je pa polna naravnih lepot in bogate kulturne dediščine.

Kostarika

Kostarika je zelo čist in varen kraj za turiste. Ljudje so prijazni in ni večjih vremenskih dogodkov (kot so potresi ali orkani). Ima čudovite plaže in veliko stvari, ki si jih je vredno ogledati.

Malezija

Kjer se srečata naravna lepota, kolonialna preteklost in prijetni domačini. Malezija je znana tudi po tem, da je precej ugodna.

Maroko

Maroko je država čudovite kulturne dediščine, arhitekture … Vsi, ki so ga obiskali, so bili izjemno navdušeni nad slikovitimi mesti in znamenitostmi.

Norveška

Deželo odlikuje razčlenjena obala ob Severnem Atlantskem oceanu s številnimi fjordi, znana je po slikoviti pokrajini in značilni kulturni dediščini.

Tanzanija

Tanzanija očara z bogatimi narodnimi parki,rajskimi plažami in safari doživetji.

PREBERITE TUDI: Kako doseči, da bo vikend trajal dlje?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj