Gre za tehnično enega najbolj zahtevnih, najdražjih in razvajenih izvajalcev na svetu, vendar je Tiësto edini, ki mu pred svoje ime ni več potrebno postaviti predznaka DJ, saj je svojo kariero zaznamoval s številnimi mejnimi dosežki.

Tiësto


Že trikrat v svoji karieri, ki se je začela leta 1985, je bil proglašen za najboljšega DJ-ja na svetu. Nase je opozoril tudi leta 2004 na olimpijskih igrah v Atenah, ko je nastopil pred 2 milijardno množico. Tiësto je prvi DJ na svetu, ki je dva večera zapored razprodal stadion, ki sprejme 25.000 ljudi. Ravno njegov remix skladbe “Silence” (Delerium feat. Sarah McLachlan) je bil kar osem tednov zapored na lestvici UK top 10 in prav tako velja za prvi trance posnetek, ki je bil kadarkoli predvajan na dnevnem radiu v ZDA.

Leta 2001 je izdal svoj prvi studijski album z naslovom In My Memory, nato so sledili še trije. V letu 2004 albuma Just Be in Parade of the Athletes in v letu 2007 Elements of Life. Letos je v mesecu marcu napovedal izid nove plošče, ki bi naj izšla konec tega leta, prvi singl pa je napovedan že za letošnje poletje. Od njega se učijo najboljši – Timbaland, Justin Timberlake, Moby in drugi.

Da si vsaj malo pričarate nepozabno atmosfero, ki se bo zgodila tudi 24. 6. 2009 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, si morate obvezno pogledati ta posnetek.

V predprodaji so v na voljo le še vstopnice po 34€, zato pohitite z nakupom in si jo čimprej zagotovite! V primeru razprodaje vstopnic v predprodaji, vstopnice na dan dogodka ne bo mogoče kupiti.

  • Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€
  • Cena VIP vstopnice v predprodaji je 50€

Vstopnice so na voljo bodo na vseh pooblaščenih poslovalnicah Eventima po Sloveniji, Kompasovih poslovalnicah, trgovinah Big Bang, Petrolovih servisih, Modrem študentskem servisu (vseh) ter e-študentskih servisih. Internetna prodaja na: www.eventim.si in www.supratravel.si.

Dokaz, da Tiëstomanija dosega svoj vrhunec, so že prvi dan predprodaje vstopnic dokazali pristaši nizozemskega didžeja Tiësta, ki so dobesedno razgrabili 2000 vstopnic. Organizator dogodka LePlac napoveduje, da bo ob takšnem tempu prodaje dogodek v majn kot desetih dneh razprodan.

Tiësto­Čeprav nas do koncerta, ki se bo na Gospodarskem razstavišču zgodil 24. junija loči še slab mesec, je bilo do sedaj prodanih več kot 76 % vstopnic.
Vstopnice so bile kupcem na voljo v različnih cenovnih paketih, ki so se gibali od 15€ pa vse tja do 34€. V prodaji je tako le še zadnjih nekaj vstopnic za katere boste morali odšteti 34€, za posebno VIP vstopnico pa 50€.

Obetamo si lahko torej vrhunski dogodek, ki bo paša za uči in razvajanje za ušesa, saj skupaj z zvezdnikom prihaja tudi odlična tehnična ekipa Unlimited Production.

3. junij 2009, 16.30: VSTOPNICE SO ŽE RAZPRODANE

10 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj