… sprejme duhovno ponastavitev, kar vam daje priložnost, da začnete znova. Pomislite na mlaj kot začetek vaše naslednje zgodbe. Lahko si nastavite nov namen, ki vas bo vodil naprej, začnete nov projekt ali se celo odločite, da nekaj pustite za seboj. Ne glede na to, za kaj se odločite, bo vaša naslednja poteza vplivala na preostanek vaše poti in vam dala prednost. Mlaj avgusta 2021 v levu bo najbolj vplival na te zodiakalne znake – leva, škorpijona in vodnarja – zato, če ste slučajno med njimi, boste morda začeli novo poglavje v svojem življenju.

Ta mlaj v levu, se je zgodil 8. avgusta ob 15:49 po našem času in bo imel vpliv še nekaj dni. Konec koncev se bori  z zaviranjem Saturna in Uranom, kar bi lahko povzročilo precej nesoglasij. Ali se boste odločili umiriti stvari ali sprejeti vrelišče, je odvisno od vas.

Lev: Učite se o tem, kdo v resnici ste

Lahko se počutite, kot da vas vlečejo v toliko različnih smeri. En del vas bo morda želel osrečiti vse ostale, drugi del vas pa bo morda zavračal vsa ta pričakovanja in naredil svoje. Iz te situacije najverjetneje ne bo lahkega izhoda. Vendar veste, kakšen je pravi odgovor. Naredite, kar morate storiti, da postanete oseba, ki želite.

Škorpijon: Premišljujete, kam gre vaša kariera

Čas je, da sprejmete avtoriteto, škorpijon. Sprejeti avtoriteto ni nujno, da upoštevate pravila, poslušate svojega šefa in delate, kar vam povejo. Ta mlaj vas spodbuja, da se znova povežete z avtoriteto, ki jo imate v svojem življenju. Morda imate šefa, vendar ste še vedno šef svojega dela, svojih ciljev in svojega ugleda. Naj ta mlaj popelje vašo kariero na vrh.

Vodnar: Vaša dinamika odnosov se preoblikuje

Ta mlaj uvaja nov začetek v vaših odnosih, vodnar. Čas je, da dajete prednost odnosom, ki vam resnično prinašajo najboljše. Čas je, da premislite, kakšen partner ste, kakšnega partnerja želite in kakšnega partnerja morda že imate. Vprašajte se, kako lahko izboljšate svoje trenutne odnose in kako pritegniti odnose, ki vas navdihujejo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj