Med drugim tudi shujšate.

Ste že večji del svojega življenja na misiji hujšanja, pa vam nikakor ne uspe; če pa že vam, se po nekaj tednih nazaj zredite? Ste že obupali nad sabo in sprejeli, da boste pač celo življenje debeli in nezadovoljni s pogledom v ogledalo; lepa oblačila pa boste lahko občudovali le v izložbah?

Nič presenetljivega, sploh v današnjem času, ko je hrane v izobilju na vsakem koraku, sploh nezdrave in redilne; hkrati nas prepričujejo, da moramo jesti zajtrk in še kup obrokov čez dan; ter da ne smemo nehati uživati koncentriranih ogljikovih hidratov.

Pa vendar je tako preprosto. Doseči morate le dvoje: 1. da se prav zares odločite, da boste shujšali in novo postavo tudi obdržali in 2. se hujšanja lotiti na pravi način. Več o tem, kako se pravilno lotiti hujšanja, si lahko preberete v teh člankih:

Obstaja pa še en način, kako si lahko pomagate: s kristali. Ja, prav ste prebrali: kristali imajo svoje delovanje in če želite, da vam pomagajo na poti do bolj zdravega življenja in lepšega telesa, preverite, kateri so najprimernejši v ta namen.

1. Modri apatit

Ta globoko moder kamen pomaga pri nadzorovanju vašega apetita in preprečuje, da bi se prenajedali. Spodbuja osredotočenost, harmonijo, sprejemanje in komunikacijo.

2. Peridot

Peridot je olivna verzija kristala, ki prihaja v bogati zeleni barvi. Pomaga ohranjati motivacijo med hujšanjem, pa tudi pri anksioznosti, strahu, razstrupljanju telesa, daje moč in izboljša delovanje jeter in žolčnika.

3. Sodalit

Učinkovit pri pospeševanju metabolizma vam bo pomagal shujšati tudi tako, da boste sprejemali bolj zdrave prehranske odločitve in imeli manj želje po nezdravi hrani. Pomaga tudi pri lajšanju čustvenega stresa in anksioznosti, sploh proti določenim ljudem.

4. Kamena strela

Kamena strela je zaščitni kristal, ki pomaga očistiti negativno energijo, zato je idealen, da ga vedno nosite s sabo, npr. v žepu. Mnogi spijo z njim pod blazino. Pri hujšanju vam lahko pomaga ohranjati motivacijo.

5. Karnelian

Carnelian je čudovit rdeče-oranžen kamen, ki je idealen za obesek. Mnogi ga uporabljajo kot pomoč pri obvladovanju lakote in želje po nezdravi hrani. Pomaga lahko tudi pri razstrupljanju in vsesplošnem izboljšanju zdravja.

6. Ametist

Ametist je kamen z veliko duhovno močjo. Pomagal naj bi pri uravnavanju hormonov in izboljšal delovanje metabolizma. Pomaga lahko tudi pri ohranjanju motivacije in izbiri bolj zdrave hrane.

7. Diaspor

Diaspor ima blagodejno energijo in je idealen za vsakodnevno uporabo. Mnogi verjamejo, da lahko pomaga pri hujšanju in preprečevanju zadrževanja vode. Pomagal naj bi tudi pri lucidnih sanjah in izgubo spomina, povezano s staranjem.

8. Epidot

Epidot je a mineral, ki pomaga premagati občutke zavrnitve. To pomeni, da vam lahko pomaga se znebiti čustvene prtljage, pa tudi da se bolj zavedate, kaj jeste in zakaj.

9. Marble Picasso

Energija tega kamna je posvečena moči. Pomagal naj bi psi samoobvladovanju ter zmanjšanju možnosti, da bi jedli hrano, s katero ne boste dosegli svojih ciljev. Regulira lahko metabolizem in vas pomaga ohranjati mirne.

10. Gaspeit

Še en kristal, ki vam lahko pomaga pri hujšanju tako, da pospeši metabolizem. Pomaga lahko pri sproščanju negativnih občutkov in vas motivira, da se pomaknete naprej. Če ste nagnjeni čustvenemu prenajedanju, so nekateri mnenja, da vam lahko koristi.

Vse naštete kristale lahko za pomoč pri hujšanju uporabljate samostojno ali jih med seboj poljubno kombinirate.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj