Barvanje beločnic ali angleško 'scleral tattoo'' se je začelo približno 10 let nazaj, bolj znano pa je postalo zadnja leta. Barvanje beločnic se izvede z vbrizgavanjem barve v oko. Je izjemno nevarno za zdravje oči, saj lahko vodi do okužb in slepote, kar dokazuje tudi ta zgodba.

PREBERITE TUDI: Ti zvezdniki obžalujejo svoje tetovaže

24-letna manekenka iz Ottawe, Catt Gallinger si je zaželela pobarvane beločnice, natančneje, želela si je bolečnice, vijolične barve. Naslednje jutro po opravljenem postopku se je oko vnelo. Kljub zdravilom, ki jih prejema, je malo možnosti, da bo njen vid kdaj normalen. Punca pravi, da se je premalo pozanimala o postopku in o tem, kdo bo postopek opravil. S tem, ko je fotografije delila s svetom, želi opozoriti druge ljudi na nevarnost.Trenutno je izgubila del vida in se sooča s hudim vnetjem in možnostjo trajnih okvar. "To je zelo velik davek na duševno zdravje," je dejala v nekem telefonskem intervjuju. "Na tej točki je vsak dan drugačen. Nekaj ​​dni se počutim malo bolje, spet v drugih, slabše. "

Drugačnost in unikatnost sta posebni vrlini, sploh v tem svetu, kjer smo si vsi tako podobni in redko kdo s svojim videzom izstopa. Žal gre moda in s tem taki nespametni trendi vse bolj predaleč.

PREBERITE TUDI: Take posledice vam lahko pusti začasni tattoo s kano

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj