To, kako dojemamo svet, nam določa naša osebnost. Prva žival, ki jo podzavestno zagledamo na spodnji sliki, nam pokaže skriti del naše osebnosti. Našo osebnost določajo naša genetika, okolje in izkušnje. Naše prve izkušnje nam ‘programirajo’ možgane, da se na podlagi tega odločajo, kako vidimo ljudi in svet okoli nas. Vidimo, kar se nam zdi najbolj smiselno za našo zavest in filtriramo stvari, ki se ne skladajo z našimi prepričanji in vzorci. Katera je prva žival, ki jo zagledate na spodnji sliki?

PREBERITE TUDI: Ta japonski test osebnosti vam bo vzel sapo


Orel

Simbol orla pomeni leteti visoko, in orel to počne tudi zelo elegantno. Če ste najprej zagledali orla, ste zelo osredotočeni in natančni in ničesar ne prepustite naključju. Nosite se s plemenito samozavestjo. Nimate časa za nepotrebno dramo v svojem življenju. Ste pogumni – ne bojite se leteti sami v nepoznano.

Metulj

Metulj predstavlja dvojnost življenja. Najbolj krhko in nežno bitje, ki ga mnogi obožujejo zaradi svoje lepote, je šel nekoč skozi zelo temne čase kot ličinka. Če ste najprej zagledali metulja, ste na zunaj zagotovo zelo očarljivi, znotraj sebe pa zelo vztrajni in nepopustljivi.

Pes

Ne rečejo zaman, da je pes človekov najboljši prijatelj. Pes je zvest, čuten, ljubezniv in skrben. Zaradi teh lastnosti je pes žival, ki prijetno popestri človekovo življenje. Če ste najprej zagledali psa, ste zrela duša, ki točno ve, kaj je pomembno v življenju. Ste zvesti drugim ljudem v svojem življenju. Ko se enkrat nekaj odločite, vas nič ne more zamajati. Kljub vsemu pa veste, kako se sprostiti in zabavati.

Bogomolka

Natančnost in potrpežljivost sta vrlini bogomolke. Lahko je ure pri miru in nato silovito napade v pravem trenutku. Če vam je padlo v oči to malo zeleno bitje, ste zelo odločni in imate trdno voljo. Ljudje vas morda podcenjujejo, ker se večino časa skrivate, ampak ko pride pravi trenutek, skočite iz ozadja in ste veliki zmagovalec.

Rak

Rak je zanimivo bitje s kompleksno osebnostjo. Eksotični vzorci in barve, ki prekrivajo trd oklep, se lahko dobro skrijejo. Razlog tiči v tem, da življenje zanje ni lahko. Če ste najprej opazili raka, ste zelo pametni in iznajdljivi. Na zunaj ste trdni in nedotakljivi, ker imate za seboj slabe izkušnje, znotraj pa ste mehka duša, ki vedno skrbi za ljubljene.

Volk

Volk velja za duhovnega vodnika, ker v sebi nosi toliko modrosti. Skrivnosten in drzen, a z veliko intuicije lahko volk varuje druge ali pa tava sam po temnih gozdovih. Če ste najprej zagledali volka, v svojem življenju velikokrat hodite po robu. Raziskujete misteriozne stvari in iščete avanture. Ne želite sledite družbenim pravilom in normam. Ampak ko je potrebno varovati svoje ljubljene, ni nihče bolj zaščitniški in skrben kot vi.

Konj

Rojen, da je divji in svoboden, konj predstavlja svobodo, bolj kot karkoli drugega. Konj je dostojno bitje, ki se brez strahu pusti voditi svojemu srcu. Če ste najprej zagledali konja, imate divjega duha, ki ga je težko ukrotiti. Ste več kot pripravljeni skrbeti za druge in jim biti v podporo. Radi se smejete in zabavate s svojimi bližnjimi.

Petelin

Petelin je pisan, domiseln in hiter. Uporablja svoj oster um za soočanje s težavnimi tereni na zemlji, in ko postane težko, je vse, kar mora storiti, da odleti. Če ste najprej zagledali petelina, ste pametni, spretni in duhoviti. Ljudje vas morda jemljejo zlahka, a so lahko presenečeni, če vas dregnejo v napačno točko, saj boste presenetljivo reagirali. Borite se brez strahu in povzdignete glas, če se zgodi nekaj krivičnega. Ste naravni vodja, ki se ne boji spregovoriti.

Golob

Golob je znan kot nežen prinašalec miru. Če ste najprej zagledali belega goloba. Ste mirni in dostojanstveni na zunaj, ampak v sebi nosite neverjetno noč, ki vam pomaga preživeti težke čase. Ste modri in svojo energijo usmerjate v družino in skupnost. Ne dovolite ,da bi vas vznemirjale nepomembne stvari.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: izberi svoje drevo in ugotovi, kdo si!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj