Strokovnjaki pravijo, da je naša podzavest izjemno močna enota, ki vsebuje naše strahove, želje, vzorce, prepričanja, spomine, sposobnosti in še marsikaj. Vse to je zgrajeno iz naših izkušenj, čeprav se jih ne spomnimo. Zanimivo je, da naš um podzavest direktno poveže z zavestjo, zato to, kar na sliki zaznate najprej, pove veliko o nas. Poglejte spodnjo sliko. Katero žival ste zagledali najprej?

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: kaj je tisto, kar na sliki opazite najprej?

Zebra

Če ste najprej zagledali zebro, ste zagotovo zabavna in karizmatična oseba. Ste človek akcije in spontanosti. Imate privlačno osebnost, zato vam ljudje takoj sledijo. Ste odlična družba in vaše komunikacije sposobnosti so izjemne. Ampak hitro se lahko zdolgočasite, in v življenju vedno potrebujete nekaj novega.

Mačka

Če je mačka žival, ki ste jo na sliki zagledali najprej, ste človek, ki nerad veliko govori, zato ustvarjate vtis, da ste sramežljivi. Pravi razlog, zakaj ste bolj tihe narave je ta, da stvari raje opazujete z razdalje, kot da ste v središču pozornosti. Ne zanima vas, kaj si ljudje mislijo o vas. Sami določate pravila, saj ste samostojni in popolnoma neodvisni.

Raca

Če ste najprej zagledali raco, ste 100% optimist, in nič nas ne more spraviti na tla. Živite za trenutek in ljubite življenje. Uživate v raziskovanju novih krajev, učenju novih veščin, vaša radovednost pa nima meja.

Koala

Če ste najprej zagledali koalo, ste zelo mirni. Radi živite v svojem tempu, ne glede na vse. Ste zelo prijazna, čutna in skrbna oseba. Prijatelji vedo, da se lahko kadarkoli obrnejo na vas. Ne marate bučnih zabav; mirno preživljanje prostega časa z ogledom filma ali branjem knjige je vaša vrsta sprostitve.

Slon

Če je slon žival, ki ste jo zagledali najprej, ste zelo skrbna oseba. Ste zvesti in odgovorni, zato se prijatelji in družina vedno lahko obrnejo na vas. Vedno najdete rešitev za vsako tegobo in težavo. Ste dober poslušalec in nepremagljiv reševalec problemov. Družina in prijatelji so vaša prioriteta. Sami se počutite dobro, kadar se dobro počutijo vsi okoli vas.

Medved

Če ste najprej zagledali medveda, ste zelo tradicionalen človek z visokimi vrednotami, na podlagi katerih ste si zgradili življenje. Ste tihi, raje opazujete, ne marate glasne družbe in gneče; vedno stremite k harmoniji. Ste čutni, razmišljajoči in diplomatski. Verjamete v red in pravila in spontane odločitve niso vaš slog. Ste delovni, zanesljivi in predani.

Žirafa

Če ste najprej zagledali žirafo, ste rojeni vodja. Ste družabna oseba, ki se hitro prilagodi in prav tako hitro postanete center pozornosti. Radi veliko govorite in hitro najdete temo za pogovor s komerkoli. Ste ‘na izi’, a hkrati prizemljeni. Čeprav se zdi, da vas nič ne more užalostiti, ste v resnici zelo občutljivi. Ste zvesti prijateljem in enako pričakujete od drugih. Ne marate rutine in pogosto menjate službe in hobije.

Pujs

Če je pujs žival, ki ste jo zagledali najprej, ste zelo neodvisni. Najbolje delate, če ste sami. Imate jasne misli, razmišljate ‘sto na uro’, zato nimate vedno časa vsem razlagati vsega. Vaša pozornost na majhne detajle, vaš odličen spomin in analitične sposobnosti so tiste, zaradi katerih ste zelo učinkoviti pri svojem delu, odlično se znajdete pri raziskovanju. Čeprav niste prav ekstrovertirani, se vseeno dobro znajdete z ljudmi.

Zajec

Če ste najprej zagledali zajca, ste zelo ustvarjalna oseba, polna energije in dobre volje. Kamorkoli greste, s seboj nesete smeh in sonce, zato vas vsi želijo imeti za prijatelja. Vaš smisel za humor vas vedno postavi v center pozornosti. Nekateri vas imajo morda za vzvišene, v resnici pa je to daleč od resnice. Ste empatični in pozorni in radi spravljate ljudi v smeh.

Lev

Če je žival, ki ste jo na sliki zagledali najprej, lev, ste rojeni vodja. Prirojeno vam je, da veste, kako prepričati ljudi, da vam sledijo, da skupaj pridete do cilja in rezultatov, čeprav ste včasih zaradi tega dominantni in utrujajoči. Ne bojite se spremembe, pravzaprav jih celo obožujete, saj vam le-te dajo priložnost, da se ponovno dokažete kot zmagovalec. Ste zelo tekmovalni in imate nenavadne strateške sposobnosti.

Sova

Če ste najprej zagledali sovo, ste oseba, ki razmišlja zelo analitično in globoko. Radi delate sami. Uživate v miru in tišini in ne marate družabnih situacij. Radi ste dobro organizirani, obožujete red, kaos pa vas spravlja v stres. Ste perfekcionist in to včasih pričakujete tudi od drugih.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: izberi svoje drevo in ugotovi, kdo si!

[socialpoll id=”2542618″]

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj