In čeprav morda nikoli ne bomo izvedeli natančne resnice o tem, kaj si drugi mislijo o nas, psihoanaliza to vsekakor lahko stori.

Znanstveniki, kot sta bila Hermann Rorschach in Sigmund Freud, so leta 1900 uporabljali teste s črnilom in drugo simboliko, da bi bolje razumeli miselnost svojih pacientov. Verjela sta, da lahko s tem, kako njuni pacienti gledajo na določene podobe, odkrijeta ključe do njihove prave psihe, ki je sicer ne bi priznali.

V mnogih primerih sta pomagala in razumela veliko ljudi, poleg tega so utrli pot sodobni psihologiji.

Tako po spletu krožijo številne iluzije in psihološki testi, ki omogočajo poglobljen in natančen vpogled v skrite resnice naše duše ter v to, kako nas dojemajo drugi. Oglejte si naslednje slike, ne da bi pogledali razlage, in pomislite na prvo stvar, ki jo opazite. Nato si oglejte razlage in odkrijte, kaj pomenijo, kako vas vidijo drugi. Brez goljufanja!

Kaj ste najprej videli? Eksplozijo ali par?

Če ste videli eksplozijo, vas ljudje vidijo kot nekoga, ki je magneten. Ste družabna oseba, ki je rada v središču pozornosti. Hkrati pa ste tudi zelo kritični do sebe.

Če ste videli par, ste zelo na ljudi osredotočena oseba, kar pomeni, da resnično cenite odnose, ki jih imate v življenju. Zelo ste osredotočeni na to, da bi bili drugi srečni, in ljudje opazijo, da ste sicer morda tihi, vendar skrbni.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj