Slika je narejena po zakonu ozadja (organizacija figure in ozadja) in gestaltske psihologije. To pomeni sestavljena slika dveh ali več elementov, ki jih je težko ali nemogoče zaznati hkrati. Najprej si morate zapomniti prvo stvar, ki ste jo opazili, ko ste videli sliko, in nato preberite opis skritih lastnosti vaše osebnosti na podlagi tega, kar ste videli. Preverite spodnjo sliko in odkrijte, kaj piše o vaši naravi.

 

1. Drevo

Če je bil to prvi element, ki ste ga videli, to pomeni, da se preveč zanašate na razloge in logiko. To je sicer pozitiven odnos v različnih vidikih vašega življenja, saj imate dobre organizacijske sposobnosti in ste zaradi tega rojen voditelj. Prav tako vam ta lastnost pomaga pri reševanju zapletenih težav ali situacij vsakdanjega življenja. Vendar pa vas lahko ta lastnost logičnega in realnega mišljenja, ki jo imate, tudi ustavi, ker so sanje in cilji, ki jih lovite, lahko tudi bolj ambiciozni. Zaradi pomanjkanja impulzivnosti in spontanosti v vaših dnevnih odločitvah, se lahko zgodi, da boste zamudili neverjetne, lepe trenutke, pa tudi nepotrebne nevarnosti in napake, ki so dejansko dragocen del življenja (predvsem pa lahko tudi zelo zabaven spomin). Dovolite si, da ste optimistični in borite za svoje ideje, saj nihče ne bo tega storil namesto vas. Bodite pogumni, ker ste idealna oseba, ki navdihuje druge, vendar vam le-ti ne bodo sledili, če boste v pomembni situaciji mencali in nato in zaradi strahu vse opustili. Cenite se, dovolite si tudi neuspeh in se iz tega nekaj naučite.

2. Gorila

Če je bil to prvi element, ki ste ga videli, ste zelo kritična oseba, tako do drugih kot do sebe. Ne morete sprejeti dejstva, da drugi ne zahtevajo toliko od samega sebe in posledično nikamor ne napredujejo. Ne prenesete občutka, da zapravljate svoj čas, zato ste vedno z nečim zaposleni, poskušate pridobiti novo znanje ali počnete karkoli koristnega. Imate sveže ideje in vaša inteligenca odpira poti, ki jih mnogi drugi posamezniki ne morejo razumeti. Ampak zaradi tega ste premagali sovražnike. Nikoli si ne bi dovolili in oprostili, da bi ena od vaših največjih vrlin v kateri od situacij postala vaša šibkost. Trdno verjamete v svoja mnenja in odločitve. Pri tem morate paziti, da svojega mnenja ne vsiljujete drugim. Vedite, da vsak razmišlja drugače in spoštovanje do osebnega mnenja je osnovno pravilo za vsak medosebni stik. Lahko izgubite svoje ljubljene, če ne ustavite te trme, ki jo včasih pokažete. Ali vam zveni znano?

3. Lev

Ste močan posameznik, ki posluša svoje najbolj primitivne nagone in jim prosto pusti na plano. To vas naredi malo “divje” in lahko se zgodi, da ‘ranite’ ljudi okoli sebe, ne da bi se tega zavedali. Po drugi strani pa je vaša odločnost hvalevredna in vaše trdo delo je vaše orožje, s katerim dokažete, da ste zelo dragoceni človek. Vedno se osredotočate na svoje cilje in jih nikakor ne spustite. Kot levinje, ki lovijo gazele, lovite svoje sanje in jim nikakor ne spustite, da bi zbežale. Nekaj ​​negativnega elementa v vedenju osebe, ki je na sliki prvič videla leva, a zaradi katere ste edinstveni, je, da ne upoštevate nasvetov vaših bližnjih prijateljev, še posebej, če menite, da so vaše odločitve pravilne in točne. Saj ne, da prijatelje zavračate, a pogosto se zgodi, da jih poslušate, ko je že prepozno. Morate se učiti iz neuspehov, ki so sicer boleči, vendar bi se temu lahko izognili, če boste le pustili drugim, da vam pomagajo. Timsko delo je zelo pomembna stvar pri doseganju ciljev in lahko ste zelo uspešni, če si boste to le dovolili.

4. Riba

Če je bila to prva stvar, ki ste jo videli, to pomeni, da živite v trenutku in ste mnenja, da bo v večini primerov vse dobro, le dokler ne boste izdani ali ogoljufani. Trudite se, da ne bi čutili sovraštva in le nekaj posameznikov vidite kot pomemben del svojega življenja. Materialni svet, v katerem živite, vam lahko povzroči težave in nesporazume. Drugim osebam ne pokažite zgolj prijaznosti, včasih odnesite od njih tudi vi kaj koristnega.

PREBERITE TUDI: Ta japonski test osebnosti vam bo vzel sapo

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj