Blood Orange & Vanilla Body Wash gel za tuširanje je tako kot tudi vsi ostali izdelki JMO, ki smo jih testirali, na osnovi aloe vere, kar pomeni, da na prvem mestu ni voda, temveč omenjeni ‘sok’, zato vašo kožo ščiti pred izsušitvijo že med samim prhanjem. Tudi po teksturi je rahlo rumenkast prozoren gel goste teksture, ki se med tuširanjem lepo enakomerno porazdeli po koži in nudi izjemne aromaterapevtske učinke. Vonj je namreč nekaj izjemnega, prečudovitega, dejansko prava aromaterapija, ki ne bo pustila ravnodušnih niti najbolj zahtevnih nosov.

jmo_blood_orange_vanilla_body_wash 

Se brez težav v celoti spere s kože in za sabo pusti bolj ali manj intenziven vonj – odvisno od tega, koliko gela ste uporabile in koliko časa ste ga pustile na koži. Koža po tuširanju ni izsušena, vendar je imate suho kožo, bo razen poleti verjetno potrebno nanesti še kaj hranljivega ali vlažilnega.
Nahaja se v plastični embalaži na pumpico, ki je nadvse priročna in bo po porabi tega izdelka prišla zelo prav tudi za druge izdelke za tuširanje ali nego telesa.

Blood Orange & Vanilla Body Milk mleko za telo nadaljuje opojno aromaterapijo, ki smo jo začeli z gelom za tuširanje s popolnoma identičnim vonjem. Je goste teksture a neverjetno lahko in se izjemno lahko razmaže in takoj vpije. Plus (oz. minus za tiste s suho kožo) je, da je tako lahko, da gre skorajda za parfumski losjon, ki kože niti malo ne navlaži niti ne nahrani in je zato čudovito za dišečo poletno nego, ko je vsaka ‘teža’ na koži oz. občutek mastnosti ali obloženosti nadvse odveč. Vesele bodo pa tudi vse, ki so se doslej zaradi normalne, mešane in mastne kože izogibale vsakršnih losjonov ali drugih negovalnih izdelkov za telo.

jmo_blood_orange_vanilla_body_milk 

Vsebuje tudi nekaj antioksidantov (vitamina A in E in ekstrakt belega čaja), naravna olja, osnova pa je tudi tu aloe vera. Edini minus je vsebnost koži škodljive arnike, ki pa jo je verjetno v izdelku tako malo, da najbrž nima več vpliva na kožo.
Kar je še posebej čudovito (poleg vonja, seveda), je to, da se vonj obdrži na koži neverjetno dolgo – skoraj cel dan pravzaprav, zato nikar ne računajte na uporabo kakšnega parfuma na dan, ko boste uporabile ta losjon. Vonj je dovolj obstojen in intenziven, da boste krasno dišale cel dan in tako čudovit, da utegne ‘pasti’ marsikatera pohvala ali vprašanje, kateri ‘parfum’ imate.
Kot gel za tuširanje je tudi ta izdelek v plastični embalaži na pumpico, ki bo uporabna tudi še za druge izdelke, če so vam pumpice ljube zaradi praktičnosti in enostavnega doziranja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj