Suki Color Pure Cream Stain pa je izdelek, ki nas je daleč najbolj navdušil. Gre za rdečilo za lica in “stain” za ustnice v kremni obliki. Seveda so tudi tu sestavine popolnoma naravne in organsko pridelane, odlikuje pa ga naravnost čudovit izbor odtenkov. Teh je namreč kar sedem in so nekateri tako svetli, da bodo uporabni tudi za popolnoma belopolte, ki imajo strah pred preveč intenzivno barvo (sandstone, opal, clay), pa do malce temnejših (nectar, chestnut, dahlia in vermillion).

Suki Color Pure Cream Stain

Pure Cream Stain rdečilo za lica se nahaja v stekleni embalaži s črnim pokrovom na navoj, vsebine pa je 15 ml, kar bo upoštevajoč čudovito mazljivost in minimalno porabo zadostovalo za lep čas. Z izjemo odtenkov opal in chestnut, ki sta z nežnim shimmrom, so vsi kremni in brez shimmra. Nanašajo se kot poezija in se čudovito zlijejo z ostalimi ličili na obrazu, ne glede na to, ali so ta Suki ali ne, in ali so kremna, v prahu ali kamnu. Rdečilo se nanaša s prsti, seveda pa lahko poskusite tudi s čopičem za tekoči puder. Končni videz je preprosto čudovit naravno zardel videz ali “flush”, saj se rdečilo zlije s kožo. Uporaben je tudi na ustnicah, sploh če se čez nanese kakšen sijoč glos (ki ga Suki Color (zaenkrat?) še nima), nanos pa v tem primeru priporočamo s čopičem za ustnice.

Opis odtenkov, ki smo jih testirali: chestnut (čudovita rdečkasto bronze s shimmrom), dahlia (polna topla ubita temnejša rdeča), vermillion (roza-vinsko-rdeča). Vsi odtenki so na srednje temni koži in v (barvnem) skladu z ostalimi ličili izpadli naravnost fantastično, chestnut pa se v zelo skromnem nanosu obnese tudi kot prosojno senčilo za veke (“wash”) oz. podlago za ostala senčila.
Vse pohvale za izjemen izdelek, ki je na voljo v čudovitih in uporabnih barvah v širokem barvnem razponu, se preprosto in enakomerno nanaša in je obstojen kar nekaj ur (za še daljšo obstojnost priporočamo fiksiranje s pudrom v prahu ali kamnu). Popolni zmagovalec linije Suki Color.
Majhna pripomba gre le embalaži, ki bi bila bolj priročna, če bi bila nižja in širša, saj bo treba ob delni porabi izdelka zelo paziti, da le-ta ne bo zašel za nohte.

Linija vključuje tudi maskaro Rich Pigment Mascara, ki da po pričakovanjih popolnoma naraven videz trepalnic in bo zato primerna za vse, ki ne marajo pretirano poudarjenih trepalnic ali tiste, ki imajo naravno dovolj močne, dolge in goste, da jim zadostuje le obarvanje.

Suki Color Rich Pigment Mascara

Na voljo je v dveh odtenkih, klasičnem črnem in prečudovitem zlato-bronze-rjavem, ki se ga bodo razveselile vse blondinke, rdečelaske in svetlolaske. Še poseben čar doprinese dejstvo, da vsebuje droben shimmer, ki da trepalnicam magičen žametast izgled. Obstojnost je srednja do dobra, odvisna od mastnosti vaših vek, vročine in vaših dnevnih aktivnosti, bi pa v povprečju maskara Suki Color morala večini brez težav zdržati od jutra do večera.

Triple Cream Eye Definer pa je kremno senčilo za veke, ki je na voljo v sedmih odtenkih in je večinoma uporabno kot “wash” barve po celi veki, kot osvetljevalec (odtenek gossamer) ali kot podlaga za ostala senčila. Nekatere odtenke pa priporočajo tudi za korekcijo obrvi. Tega izdelka nismo testirali, je pa še zadnji v liniji Suki Color.

Suki Color Triple Cream Eye Definer

Zaključimo lahko z ugotovitvijo, da gre za kakovostno naravno kozmetiko, katere sestavine so dejansko v celoti naravne (saj vse poznamo “naravno” kozmetiko, ki ima na koncu sestavin dva rastlinska ekstrakta in se razglaša za naravno, a ne?) in popolnoma organsko pridelane, in ki zajema tistih ključnih nekaj izdelkov, ki so nujno potrebni za izboljšanje našega videza, kakršnega nam je dala mati narava. Izdelki so kakovostni, večinoma srednje obstojni (na mastni koži in v hudi vročini malo manj in obratno – kot velja za vsa ličila) in z bolj ali manj intenzivnimi zeliščnimi vonji (mimogrede – vonj ima tudi maskara), ki bodo nekaterim zelo všečni, drugim sploh ne. Kljub temu, da nismo ravno pristaš odišavljenih izdelkov, imajo Suki Color tako prijeten naraven zeliščni vonj, da ne samo, da nas ne motijo, temveč so nam celo zelo všeč. Ličila Suki Color se tudi enostavno odstranijo s klasičnimi čistili in to brez vlečenja in drgnjenja kože.

Skratka, vse, ki želijo popolnoma naravno kozmetiko, bodo tu našle izdelke zase, ostale ljubiteljice kozmetike pa bomo izdelke Suki Color dopolnjevale in kombinirale s klasičnimi make up proizvodi in obratno. Vsekakor pa ostaja Pure Cream Stain Lip / Cheek naš “staple” pri vsakodnevnem ličenju, po ostalih izdelkih pa bomo posegali ob dnevih, ko si bomo zaželeli bolj naravnega videza in/ali sestavin.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj