Eye Contour Brush – čopič za detajlno ličenje je, tako kot čopič za veke, uporaben v več namenov. Tako se izvrstno obnese za natančnejše poudarjanje gube v veki (»crease«), za nanos senčila med spodnje trepalnice za nadvse priljubljeni zadimljeni (»smokey«) videz, za nanos svetlega svetlečega senčila v notranji kotiček vek in sploh za vse natančnejše detajle pri ustvarjanju očesnega make-upa.


Seveda ima tudi ta čopič srebrn ročaj idealne dolžine, na njem pa je napis »eye contour«. Dlake so mehke in glava čopiča pravilno oblikovana. Brez pripomb.


Clinique čopič za detajlno ličenje oči Ocena:  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdicaEye Definer Brush – čopič za obrobljanje oči
ima dlake ostro nagnjeno prirezane in je namenjen obrobljanju oči. Kot vsi ostali, je tudi ta izdelan kar najbolje, da izvrstno služi namenu. Je precej majhen, zaradi česar je uporaba preprosta in natančna. Ročaj je srebrn in nosi oznako »eye definer«.


Clinique čopič za obrobljanje oči Ocena:  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


 


Concealer Brush – čopič za korektor pa je, za razliko od ostalih Clinique čopičev, precejšnje razočaranje. Oblika in velikost glave sta sicer idealni, prav tako dolžina prozornega ročaja, na katerem je napis »concealer«. Kjer ta čopič pade na testu, so dlake, ki so pretrde, preostre in pregrobe, sploh za uporabo okoli oči, torej za prekrivanje podočnjakov. Za prekrivanje ostalih nepravilnosti se še kar obnese, vendar bo moral Clinique ta čopič prej ko slej izboljšati oz. zamenjati za kvalitetnejšega.


Z vsemi ostalimi čopiči so pri Clinique pokazali, da znajo tudi boljše oz. brezhibno. Čakamo na izboljšavo.


Clinique čopič za korektor Ocena:  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


Ker je posebnost teh čopičev že omenjena antibakterijska prevleka, pa je posebno tudi čiščenje. Ne čisti se jih namreč klasično, torej z vodo in razredčenim, blagim detergentom, temveč s posebnim sprejem, ki ohranja in obnavlja antibakterijsko prevleko čopičev. Sicer jih lahko umijete tudi kot vsake druge čopiče, vendar bo rezultat ta, da bo antibakterijska prevleka počasi “zbledela”, se izničila. Zato vam priporočamo, da si ob nakupu novih antibakterijskih Clinique čopičev kupite tudi posebni čistilni sprej, “Makeup brush Cleanser“, ki je izdelan prav v ta namen. Čiščenje z njim je hitro in enostavno: čopiče samo poškropite z raztopino, spenite z vodo, sperete in jih nežno obrišete. Tako boste ohranile tako njihovo kvaliteto kot tudi antibakterijsko delovanje. Vsebina spreja pa zadošča za toliko čiščenj, da ga boste zagotovo imele nekaj let.


Clinique Makeup Brush Cleanser antibakterijsko čistilo za čopiče Ocena:   zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj