Terme Olimia so danes priljubljen cilj za vse, ki si želijo več kot le blagodejnih učinkov termalne vode – v Termah Olimia wellness postaja filozofija in način življenja.

Terme Olimia

Skok v življenje povsem v duhu wellnessa

Vsak dan je lahko najti razlog, zakaj pobegniti od prehitrega vsakdana, v zavetje Term Olimia, kjer vas čaka prijetno topla termalna voda, spretni prsti maserjev in mirno vzdušje.

V Termah Olimia si prizadevamo za vzpostavljanje harmoničnega sožitja človeka z naravo. Z vsem kar počnemo in vsem kar ponujamo, želimo poskrbeti za vaše zdravje, dobro počutje in zadovoljstvo.

Izkoristite termine v  maju in juniju!
Za 5-dnevno bivanje (4 polpenzione), boste med tednom v Hotelu Breza****, od 25.05. do 29.06.2007, odšteli le 188,10 EUR (45.076 SIT), v Wellness hotelu Sotelia**** pa 260,10 EUR (62.330 SIT). Ker vas v teh terminih želimo še bolj razvajati, vam ob rezervaciji 5-dnevnega  paketa v Hotelu Breza PODARIMO 20 minutno ročno masažo, v Wellness hotelu Sotelia pa vrednostni bon za 25,00€ (5.991 SIT)  za storitve Wellness centra Spa Armonia. 
http://www.terme-olimia.com/si/

Terme Olimia Wellness Hotel Sotelia

Če nimate časa priti k nam za več dni, si privoščite vsaj kakšen dan za razkošna razvajanja.
Razvajate se lahko v sodobnem Wellness centru Spa Armonia, ki je zasnovan v skladu s potrebami posameznega gosta in prilagojen njegovim željam in potrebam. Programi so zasnovani v harmonijo zdravja, lepote in dobrega počutja.  Dobro počutje lahko nadgradite s popolno sprostitvijo v Oazi bazenov in Svetu savn Wellness centra Tremalija.
http://www.terme-olimia.com/si/namestitev/sotelia/armonia/

Terme Olimia razvajanje

Za ljubitelje adrenalina, vodnih užitkov in najboljših zabav … še skok v termalni park Aqualuna.
Privlačno vodno zabavišče s 3.000m2  vodnih površin vabi s svojimi bazeni in objekti za odlično zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Termalni park Aqualuna vas očara s prijetnim valovalnim bazenom, z vznemirljivimi vodnimi drčami, stezami za hitrostne spuste in divjimi zavoji.
http://www.terme-olimia.com/si/aqualuna/

Terme Olimia - termalni park Aqualuna

Stopite v srce narave in uresničite sanje o prerojenem življenju!

Telefon: 00386 (0)3 / 829 78 36, info@terme-olimia.com   http://www.terme-olimia.com/

34 KOMENTARJI

  1. hotel, ki je na drugi sliki, sem videla od znotraj, zelo lepo, moderno, prefinjeno urejen, tudi sobe so zelo po mojem okusu – lep izbor barv.

  2. hotel, ki je na drugi sliki, sem videla od znotraj, zelo lepo, moderno, prefinjeno urejen, tudi sobe so zelo po mojem okusu – lep izbor barv.

  3. gita se strinjam. lepa in za naša kopališča nenavadna moderna arhitektura. definitivno zadetek pri izboru projektantov hotela.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj