… tudi tiste resnično najgloblje skrivnosti. Imamo pa tudi vsi prijatelje, ki se ne morejo zadržati in povedo skrivnosti naprej. Zakaj so eni ljudje vredni zaupanja, drugi pa ne, je lahko razlog tudi v njihovem astrološkem znamenju. Preverite katerim trem znamenjem lahko zaupate vse skrivnosti in katerim trem znamenjem se rajši izognite, ko boste želeli deliti skrivnosti.

To so trije astrološki znaki, ki jim je vredno zaupati

1. Škorpijon (22. oktober – 21. november)

Škorpijoni so resnično ljudje, katerim je vredno zaupati. Tih in skrivnosten škorpijon nikoli ne bo razkril vaših skrivnosti. Vaše skrivnosti bo odnesel v grob. Edina možnost, da vas izda je ta, da ste vi tisti, ki izdate njegove skrivnost.

2. Ribi (19. februar – 20. marec)

Tako kot škorpijoni so tudi ribe občutljivo vodno znamenje, na katerega lahko računate, da bodo do vaših skrivnosti ravnali tako kot do svojih – previdno in razsodno.

3. Lev (23. julij – 22. avgust)

Levi so izjemno zvesti in zaupanja vredni prijatelji. Včasih so napačno razumljeni kot samovšečni ampak resnica je drugačna, saj jim drugi ljudje pomenijo resnično več. Tako kot škorpijoni vas bodo levi izdali samo v primeru, da boste vi prvi izdali njih.

To so tri astrološka znamenja, ki jim ni za zaupati

1. Strelec (22. november – 21. december)

Strelci so tisti, ki se manj ukvarjajo z dejstvi, več z resnico. Želijo ji “priti do dna”. To so živahni, intenzivni, karizmatični ljudje, ki so znani po svojih pripovedovalskih veščinah in radi pretiravajo in stopnjujejo dramo. Bodite previdni, ko jim poveste nekaj, kar želite, da ostane zaupno, saj če je zgodba dovolj dobra, si ne bodo mogli pomagati, da je nebi delili naprej.

2. Dvojček (21. maj – 20. junij)

So največji obrekljivci, ki nikakor ne morejo imeti zaprtih ust. Če pripravljate kakšno zabavo, je boljše, da jim ne poveste, ne zato, ker bi želeli biti škodoželjni, temveč zato ker bodo zadevo težko zadržali zase. Res je, da so previdni pri informacijah, ki so resne, kar se drugih zadev tiče pa je bolje, da jim ne zaupate.

3. Devica (23. avgust – 22. september)

Device so lahko zelo sebične. Če vam bodo pomagale, vam bodo samo pod njihovimi pogoji in če ne boste delali kot želijo oni, se lahko razburijo. To lahko privede do tega, da bodo v navalu jeze izdali vaše skrivnosti. Zato bodite previdni.

PREBERITE TUDI: 5 lastnosti, ki so značilne le za ljudi, rojene v znamenju strelca

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj