z šova Gostilna išče šefa in vplivnica pod vzdevkom ‘Cool mamasitaa’, je z januarjem spremenila svoje prehranjevalne navade in postala veganka. Za to potezo se je odločila, ker ima mnogo zdravstvenih težav, sprememba prehrane pa naj bi ji glede na težave dobro dela. Teja je bila od nekdaj velika gurmanka, že v njenih objavah na družbenih omrežjih smo videli, da ima rada hrano in v njej uživa, zato je tako drastičen preskok bil resnični šok za njeno telo.

Prve dni veganskega prehranjevanja jo je neznosno bolel želodec, počutila se je utrujeno in bila je pod stresom, celo do te mere, da je obiskala zdravnika, ki ni ugotovil nič posebnega. Upravičeno je zato sumila, da se je na pot podala prehitro in premalo podučena o veganstvu. Poiskala si je utrezno svetovanje in na neznano pot stopila podučena, samozavestna in samo z enim ciljem – bolj zdravo življenje. Priznala je tudi, da se ne bo silila: “Trenutno nobene hrane ne pogrešam … Je pa res, da če jo bom, jo bom pojedla,” je zapisala v eni izmed objav na Instagramu.

Od začetka januarja pa do danes je minilo že precej dni in Teja še vedno vztraja ter se trudi živeti bolj zdravo. Večkrat je jasno povedala, da ni ljubiteljica športa in da se premalo giblje, ima pa rada plezanje in tudi to strast je ponovno obudila. Po desetih letih se je zopet podala na plezalno steno in skoraj zagotovo ne zadnjič.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj