Popolna polt od jutra do večera. Popoln puder, enakomeren, sijoč in mehak kot žamet, mora zagotavljati obstojnost in ugodje – brez vidnih sledi ali občutka maske na obrazu. Novi Teint Idole Ultra Compact je prvi Lancômeov kompaktni puder z dolgotrajno obstojnostjo in izjemnim mat učinkom, doseženim zahvaljujoč uporabi tehnologije EternalSoft in visoki koncentraciji perlitov.

Skrivnost izjemnega mat videza: perlit: sestavina popolnosti. S 25-odstotnim deležem (kar je 125-krat več kot v izdelku Teint Idole Ultra Fluide) je ta mineralni prah vulkanskega izvora najbolj zaslužen za novo raven mat videza, ki ga zagotavlja Teint Idole Ultra. Sebum vpije kot spužva. Zahvaljujoč sposobnosti matiranja hkrati nevtralizira tudi sijaj, ki ga povzroča znojenje. Dodatni bonus? Njegova lamelarna struktura omogoča ustvarjanje učinka 'mehkega fokusa' in olajša zlitje s kožo. Sijaj je matiran, pore so videti ožje, tekstura kože pa je videti popolna.

Tehnologija EternalSoft: obstojnost in popolno zlitje s kožo. Uporaba patentiranega polimera Eternity je pokazala izjemne rezultate že pri izdelku Teint Idole Ultra Fluide. Spoj silikona in ogljikovodikovih polimerov zagotavlja izredno obstojnost iz ure v uro ter popolno stapljanje s kožo. Zmanjša luščenje sebuma in tako zagotavlja popolno 16-urno obstojnost z ohranjenim občutkom ugodja. Podlaga se ne bo niti razmazala niti zbledela.

Odtenki za vsak ten kože: Teint Idole Ultra Compact je na voljo v štirih odtenkih. Vsaka ženska lahko uživa v občutku sproščenosti in samozavesti, ki ga zagotavlja ta neverjetno obstojna podlaga z mat učinkom – nobenih sledi o nepravilnosti ali potrebe po popravljanju ličil.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj