Seveda bo morda pritegnil pozornost vsakega, vendar je zapeljivo še veliko več. Privlačne ustnice ne pomenijo nič, če ženska ne ve, kako izbrati prave besede, ki bodo vzbudile zanimanje moškega. Umetnost zapeljevanja je veliko več kot le zunanjost in tu smo, da vam povemo več o tem.

Če želite zapeljati moškega, morate najprej zapeljati sebe – naučite se biti same. Pozabite na vse drage stvari, zaradi katerih boste videti lepe. Pozabite na vsiljene lepotne standarde in se osredotočite samo nase. Katere stvari so vam pri sebi najbolj všeč? Ste radovedne, ekstrovertirane, skrbne, radodarne? Katere stvari bi rade spremenile pri sebi?

Zapeljevanje same sebe pomeni biti v stiku s svojim resničnim jazom. Da bi moškega zapeljale, morate vedeti, kdo ste in kaj ponujate. Samozavest je nekaj, česar ne morete kupiti. Prihaja od vas in ne od drugih stvari. Zaljubite se v svoje pomanjkljivosti in izboljšale boste samozavest. Pokažite svetu, da ste ponosne na to, kar ste, in zapeljale boste vsakega moškega, ki si ga želite.

Prva stvar, ki jo moški opazi

Prva stvar, ki jo moški opazi, je vaša vibracija – ženske običajno ne posvečajo toliko pozornosti temu, kako se počutijo do sebe, ker se osredotočajo le na to, kako jih drugi dojemajo. Vse v zvezi z vašo osebnostjo vas naredi, kar ste. Prva stvar, ki jo moški opazi pri vas, ni tisto, kar ste oblekle (čeprav je tudi pomembno, da ste urejene), ampak vaša vibracija. Če nosite tisto, zaradi česar se počutite udobno, se bo to pokazalo v vašem odnosu.

Kako potem zapeljati koga, če se sploh ne počutite dobro v sebi? En pristen nasmeh ima moč, da zapelje vsakega moškega. Pokazalo mu bo, da se ne jemljete preveč resno in da ste dobre volje in zabavne. Ko moškemu posredujete nasmeh, se prepričajte, da za nekaj sekund vzpostavite očesni stik.

Naučiti se morate spogledovati z besedami in telesno govorico – bolj bodite pozorne na to, kaj boste povedale. Zagotovo je nemogoče napovedati potek pogovora, vendar je zelo pomembno, da ob pravem času izgovorite prave besede. Ne recite prve stvari, ki vam pade na pamet, ustvarite skrivnost in jo spogledljivo zgradite. Če vas moški vpraša in ve takoj odgovorite, ni zapeljevanja. Če pa ga boste držale v primežu, da bo moral ugibati, bo nekaj časa vrel, dokler mu končno ne odgovorite.

Zapeljevanje pomeni ohranjati skrivnost, se igrati z besedami, biti kreativen in mu dajati vsega po malem. Gre tudi za govorico telesa. To je močno orodje za uporabo s pravimi besedami. Prefinjene, zaklenjene oči, igranje s svojimi lasmi, spontanost – vse to ga bo zapeljalo. Izogibajte se križanju rok, ker je to velik znak zadržane osebe. Moškega lahko zapeljete s svojo inteligenco, smislom za humor, spontanostjo, telesno govorico – vse to, ne da bi se slekle ali se ga dotaknile. Moški so resnično vizualna bitja, a vaš videz bo pritegnil le njihovo pozornost. Vaša osebnost bo tista, ki bo zajela njihovo srce in zapeljala njihov um.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj