Na pragu nove sezone smo preverili, katere odtenke nosijo Francozinje – in sicer obstaja pet različnih modnih barvnih trendov, ki jih lahko opazimo vedno znova in so tudi nadvse elegantni! Francozinje prisegajo na kupovanje stvari z dolgo življenjsko dobo in to zagotovo velja tudi za barve, ki so jih izbrale.

In glede na to, da je njih ljubiteljica tudi Kate Middleton, imamo zagotovilo, da z njimi ne bomo zgrešile.

1. Bledo rumena

Francozinje so vedno videti bogatejše, kot so v resnici, in to je tudi posledica njihove barvne palete. Tudi ko se “obarvajo”, je to z večnimi odtenki, in ta bledo rumeni odtenek je popoln primer njihovega etosa. Tam, kjer bi bila svetlo rumena barva premočna, ta umirjeni ton deluje kot nevtral – pomislite na toplo bež ali taupe – da povzdigne temnejše barve, ne da bi razblinil celoten videz.

2. Bogata kavno-rjava

Rjava barva je bila lani eden največjih barvnih trendov, vendar Francozinje že dolgo nosijo ta vsestranski ton, kar potrjuje njegovo pomembnost tudi za leto 2024.

Francozinje uporabljajo ta odtenek kot mehkejšo alternativo črni in mornarski barvi, od videza s hlačami in suknjičem od glave do pet, kot je zgornji, do lahkotnih rjavih oblek.

3. Hladna siva

Povsem sivi outfiti so bili jedro estetike že leta 2023, Francozinje pa bodo tudi v letu 2024 še naprej izkazovale spoštovanje do tega videza. Ujemajte podobne sive tone, da bo vaš videz skladen; ali pa ogljeno sivo kombinirajte z golobjo, da ustvarite subtilen kontrast.
Opomba: Siva je tudi odlična podlaga za svetlejše odtenke, kot je rdeča.

4. Živo rdeča

Rdeča je morda leta 2024 še posebej v trendu, vendar je ta živahen rdeč odtenek pravzaprav zelo brezčasen in nikoli ne gre zares iz mode. Zato je vedno bolj priljubljen med Francozinjami, ki so privrženke klasičnega sloga.

Rdeči dodatki so enostaven način, da se pridružite temu trendu, prav tako rdeč pulover, ki ga lahko oblečete k vsemu, od kavbojk do mini krila.

5. Prefinjena olivna

Ko gre za zelene barve, je olivna najbolj vsestranska, saj jo lahko uvrstimo med nevtralne barve, ki nam dajo možnosti neomejenega kombiniranja. Kot vidimo, je olivno zelena še ena barva, ki ustvarja idealno podlago za svetlejše barve, s katerimi boste morda želeli eksperimentirati, zato je priročen dodatek k vsaki garderobi.

PREBERITE TUDI: To je uradna barva leta 2024

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj