… so znani po svoji strasti, odločnosti in asertivnosti. Pluton, ki velja za planet preobrazbe in regeneracije, pa je vladar tega vodnega znamenja.

Prevladujoči element: voda
Njihova barva: škrlatna, rdeča
Dan, ko so najbolj efektivni: torek
Planet: Pluton
Srečne številke: 8, 11, 18, 22
Najbolj se ujamejo: z rakom in bikom
Radi imajo: resnico, dejstva, da imajo prav, dolgoletne prijatelje, strast
Ne marajo: pasivnih ljudi, nelojalnosti, nepoštenosti, izdajanje skrivnosti

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Pozitivne lastnosti škorpijonov

 1. Usmerjenost
  Škorpijoni so osredotočeni in tekmovalni. Ko si zaželijo nečesa, stremijo proti svojemu cilju in se trudijo, da ga dosežejo.
 2. Pogum
  Škorpijoni so izjemno pogumni in drzni. Ne bojijo izzivov v življenju in težko jih je prestrašiti.
 3. Zvestoba
  Škorpijoni so zvesti ljudem, ki so jim pomembni v življenju. Cenijo zaupanje in poštenost, zaradi česar so znani kot lojalni znak, seveda isto pričakujejo tudi od partnerja.
 4. Ambicioznost
  Škorpijoni imajo velike ambicije in močno razvito tekmovalnost, ki jih sili k temu, da si prizadevajo za zmago. Lahko dosežejo vse za kar se odločijo in ne bodo odnehali. So tudi zelo neodvisne osebe in se ne zanašajo na pomoč drugih.

Negativne lastnosti škorpijonov

 1. Ljubosumje
  Negativna lastnost škorpijonov je zagotovo njihova pretirana ljubosumnost, ki jim uniči marsikatero razmerje. Težko ga je razumeti, saj navadno njegovo ljubosumje nima temeljne osnove.
 2. Posesivnost
  V odnosu se škorpijoni hitro razjezijo, če njihov partner posveti malo preveč pozornosti drugim, ki se se jim zdijo grožnja.
 3. Tajnost
  Škorpijon je skrivnostno in mistično znamenje zodiaka. Škorpijoni redko ljudem razkrijejo kaj o sebi, saj na tak način zaščitijo svoja čustva.
 4. Dominanca
  Škorpijoni so najbolj prevladujoč znak. Ne marajo, da bi jih drugi nadzorovali. Vedno želijo biti glavni in ne prenesejo, če morajo komu odgovarjati.
 5. Zamerljivost
  Če naredite nekaj slabega škorpijonu, bo to dojel kot izdajo. Obstaja precej velika možnost, da bodo vaša dejanja povzročila velike zamere.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu škorpijon

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj