… zgodil tudi letošnji zadnji lunin mrk. Vključenih bo veliko planetov (med njimi tudi Venera in Uran), ki bodo določali temeljne življenjske spremembe in nas postavljali v nemogoče situacije. Obdobje ne bo lahko. Zaključuje se postopek odločanja, po katerem se premikamo že od maja. Čeprav smo to potovanje morda nezavedno začeli, bodo padle temeljne odločitve in morda tudi nekaj nepričakovanih razkritij.

S polno luno v dvojčkih lahko pričakujemo, da se bodo naši čustveni žarometi preusmerili na vprašanja komunikacije, razmišljanja in vsakodnevnih zadev. Ker ta lunacija zaključuje letno sezono mrkov, bo pomembno, da se pogovorite skozi svoja čustva, držite svoj um odprt za nove možnosti in se povežete z okolico, da ostanete prizemljeni. Če ste pripravljeni na spremembe, je ta lunacija tu, da vam ugodi – in tudi ob pretresih, ki jih povzroči mrk, obstaja veliko načinov, kako izkoristiti energijo in narediti, da deluje vam v prid. Tukaj je vaš vodnik po vsem, kar bi morali in ne bi smeli početi med mrkom polne lune novembra 2020.

3 stvari, ki jih odsvetujemo

Sedaj ni čas za nove cilje

Medtem ko so polne lune v astrologiji običajno idealni trenutki v luninem ciklusu za projekcijo vaših ciljev, so mrki izjema od pravila. Med luninim mrkom, kot je ta, vesolje prevzame nadzor – lahko gre za obdobje, polno sprememb in preobratov, zato je veliko manj verjetno, da boste imeli uspešen ritual manifestacije polne lune. Namesto tega poskušajte biti prisotni s tem, kar vas obkroža.

Ne igrajte se v ljubezni

Nekaj dni pred polno luno je ljubezenski planet Venera oblikoval napet opozicijski vidik planetu Uranu, ki je naklonjen spremembam – in še vedno bomo občutili naelektrene učinke, ko bo mrk padel. “To lahko prinese presenečenja v ljubezni in ustvari vznemirljivo vzdušje za početje ali preizkušanje nečesa drugačnega,” pravi astrologinja Leslie Hale. Glede na nepredvidljiv vpliv Urana pa bi ta lunacija lahko prinesla nepričakovane spremembe naklonjenosti ali šokantna razkritja na oddelku za ljubezen, zato previdno.

Ne pustite se zmesti

Polni luni v dvojčkih bo sonce nasprotovalo v pustolovskem in posvetnem strelcu, zaradi česar bo naša pozornost in strast potegnjena naprej in nazaj med globalnimi dogodki in dogajanjem tik pred nami. Najbolje je, da se v dneh okoli mrka odmaknete od nenehnega pretoka svetovnih novic – namesto tega ostanite prisotni, tako da se osredotočite na ljudi, kraje in stvari, ki so povsod okoli vas.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj