Modna ikona Victoria Beckham je predstavila svojo novo kolekcijo za obstoječo linijo, imenovano Victoria Beckham, in novo linijo, namenjeno dnevni modi, ki jo je poimenovala Victoria, Victoria Beckham.

Prvo, večerno linijo, ki predstavlja črno-beli svet, je tokrat začinila z nekaj rdeče-oranžne, ki bo le občasna poživitev črno-belega sveta. Linije oblačil v novi kolekciji pa bodo bolj stroge in kot novost tudi v stilu A-krojenih kril, oblek, plaščev in hlač z visokim pasom. Ti kosi se bodo pridružili njenim klasičnim, bolj oprijetim krojem. Kar je bila posebnost tega modnega tedna, je bila zagotovo ta, da je bilo zaslediti veliko nižjih pet, ki so jih nosili modeli. Tudi Victoria Beckham je v svojem šovu presenetljivo prizanesla modelom in posegla po nižjih, ki jih je izdelal Manolo Blahnik.

vb
Victoria Beckham (telegraph.co.uk)

Drugo, novo linijo, pa je ustvarila veliko bolj praktično usmerjeno – za vsakodnevni slog. Ob ustvarjanju kolekcije se je spraševala, kakšna je pravzaprav ženska, ki nosi njena oblačila, kaj posluša in kaj počne? Ugotovila je, da je to dekle zelo ‘cool’. Pravi, da je ta kolekcija bolj mladostna, cenovno bolj dostopna, saj so v njej oblačila, ki so primerna za dnevno modo. Še vedno pa so seveda kakovostna, od česar ponosna Angležinja ne odstopa. Stil je ustvarila športen in mu še vedno vlila precej ženstvenosti. Zaslediti je bilo kaki zeleno barvo, pa modro, vijolično, pastelne odtenke rumene in mint zelene, drobne cvetlične potiske, eksotične ptice, tudi tu pa seveda ni mogla mimo črno-belih kombinacij. Sandale, ki jih je kombinirala k tej kolekciji, pa je izbrala s platformo.

vb2
Victoria, Victoria Beckham (telegraph.co.uk)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj