New York, New York in sivo povprečje

Kolekcijo DKNY je navdihnil sam New York (berite Donna Karan New York): rumena zaradi rumenih taksijev, bele srajce, jeans iz linije DKNY Jeans, tudi sedaj jeseni precej modne superge z visoko peto, ki bodo očitno modne tudi spomladi. Ostali dodatki so bile kape s šiltom, športne torbe za čez ramo,… “Ta kolekcija resnično predstavlja New York: črna, bela, nekaj rumene (rumeni taksiji), resnični način življenja in oblačenja v jeans, majice, večerne obleke,… Gre za dodatke in kose, ki jih nekdo v življenju potrebuje.”

donna_karan
Donna Karan (telegraph.co.uk)

Donna Karan pa je predstavila tudi svojo bolj mirno kolekcijo, kjer prevladuje svetlo siva barva, ki bo pomladna novost, spremljajo pa jo tudi nežni pastelni odtenki.

Zabavno v stilu osemdesetih in črtasta afera

Marc Jacobs je za linijo Marc by Marc Jacobs, navdih iskal v disco 80. letih in ustvaril zabavno kolekcijo, ki kar ‘kriči’ od pisanih karo vzorcev, živih grafičnih potiskov, ‘štrikanih’ pletenin, ki spominjajo na domače delo… Marc Jacobs je v pomladni kolekciji želel uporabiti tudi šal in ga zavezal okoli glave, pasu, okoli vratu – prikazal je več načinov nošenja!

marc_marc_jacobs
 Marc by Marc Jacobs (telegraph.co.uk)

Linija Marc Jacobs pa je čisto nasprotje – igra črt in nevtralnih barv, ki jih popestri le rdeča.

marc_jacobs
 Marc Jacobs (telegraph.co.uk)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj