Priročnik je bil izdan že l. 2005 v Avstraliji pod imenom An Intelligent Life, napisala pa ga je Julian Short. Zdaj sta knjigo podprli Sarah Doukas and Carol White, sicer ustanoviteljici agencij Storm ter Premier, izdana pa bo pod drugim imenom: A Model For Living: The Aspiring Supermodel’s Self Help Guide. Obe sta namreč navdušeni nad knjigo in menita, da je odlično čtivo tako za bodoče modele kot tudi tiste, ki jih zanima življenje modelov, zato sta podprli ponatis knjige pod novim naslovom ter tudi napisali poseben uvod, v katerem sta razložili, zakaj je ta knjiga tako pomembna.

Sarah Doukas, Storm Model Management in Carol White, Premier Model Management

­Sarah Doukas, Storm Model Management in

Carol White, Premier Model Management


Ob novici o ponatisu priročnika se je oglasila še ena izmed pomembnejših manekenk 90-ih, Lorraine Pascale, ki je potrdila, da gre za odličen priročnik, katerega bi se v mladih letih tudi sama z veseljem poslužila, saj ponuja zelo dobre nasvete.

A model for a living­

Na naslovnici je Jacqui Ainsley, fotografijo

pa je posnel Huggy Ragnarsson.


Knjiga bo na voljo od 19. januarja dalje, zanjo pa bo potrebno odšteti 7.99 £. Knjigo bi naj prejela tudi vsaka nova manekenka, ki jo pod okrilje vzame katera izmed omenjenih agencij.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj