…  partnerja ogromna? Razlogov za to je lahko veliko. Vaša osebnost morda ne bo zanimiva ali pa morda ne boste videti kot oseba, ki bi se bila nekomu pripravljena posvetiti. To je lahko posledica vaših dejanj, predvsem besed. Nevede stvari, ki jih rečete, vplivajo na vaše možnosti za razmerje. Tukaj je naštetih nekaj stavkov, ki ste jih morda izrekli, zaradi katerih ste še vedno samski.

“Nisem naredil/a nič takega …”

Če ste preveč obrambni glede stvari, vam to ne bo pomagalo. Včasih morate sprejeti svoje napake in poslušati mnenja drugih, ker vam bo to na dolgi rok pomagalo. Nihče ne želi biti z osebo, ki vedno zanika resnico.

“Sovražim biti samski/a …”

To je morda presenetljivo, toda nihče ne želi biti z osebo, ki joka, da ne najde ljubezni. Ljubezen je čustvo, ki ga ni mogoče prisiliti. Nekaterim se to zgodi v trenutku, drugi pa potrebujejo večnost, da najdejo svojo pravo ljubezen.

“Ta oseba nima tega … “

Izbirčnost vas ne bo pripeljala nikamor. Povsem v redu je, da vaša pričakovanja ostanejo visoka, vendar ne ohranjajte nerealnih pričakovanj, ki bi lahko obremenila vaše potencialne partnerje. Bodite manj izbirčni, ali pa to obdržite zase.

“Sovražim, da zmore to tako dobro …”

Nezdrava konkurenca med vami in vašim partnerjem lahko le vzbudi občutke zamere in sovražnosti. Če ste preveč tekmovalni, nihče ne bi hotel biti z vami. V odnosih ni konkurence, ker gre za uravnotežen delež čustev in podpore v vseh vidikih življenja.

“Imam toliko pravil …”

Biti z nekom, ki se vedno drži pravil, je preprosto dolgočasno in naporno. Nič ni vznemirljivega v upoštevanju strogih pravil, ki jih sploh ne bi smelo biti. Ljudje nočejo biti zadržani, ampak osvobojeni. In vaša pravila vam ne bodo pomagala zagotoviti partnerja na ta način.

PREBERITE TUDI: Zakaj toliko pametnih in lepih žensk ostaja samskih?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj